Luare de ostatici într-o farmacie din Karlsruhe - Știrile.eu

vineri 10 martie 2023 9:28 PM

Luare de ostatici într-o farmacie din Karlsruhe


  • Poliția germană a anunțat vineri că este mobilizată din cauza unei luări de ostatici în orașul Karlsruhe din vestul Germaniei.
  • Incidentul survine în urma atacului mortal de joi la o sală a Martorilor lui Iehova din Hamburg.
  • Poliția din Karlsruhe a izolat zona din partea centrală a orașului deoarece nivelul de pericol nu era clar, a precizat poliția pe Twitter.

Poliția germană a anunțat vineri că este mobilizată din cauza unei luări de ostatici în orașul Karlsruhe din vestul Germaniei. Incidentul survine în urma atacului mortal de joi la o sală a Martorilor lui Iehova din Hamburg.

Poliția din Karlsruhe a izolat zona din partea centrală a orașului deoarece nivelul de pericol nu era clar, a precizat poliția pe Twitter. Contactat telefonic, un purtător de cuvânt nu a precizat câți ostatici sunt sau de cât timp durează operațiunea, scrie Reuters.


Cotidianul german Bild a relatat că situația a început în jurul orei locale 16:30 și că poliția a intrat în contact cu presupusul răpitor de ostatici. Karlsruhe, nu departe de granița cu Franța, este un oraș cu aproximativ 300.000 de locuitori și găzduiește Curtea Federală de Justiție, cea mai înaltă instanță din Germania. Poliția a îndemnat locuitorii să evite zona și a declarat că cei care nu au putut ajunge acasă se pot refugia într-o școală din apropiere.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro