duminică 3 ianuarie 7:20 PM

       Abonare la google news

Lotul FCSB-ului pentru lupta la titlu! Ce jucători are la dispoziție Toni Petrea în stagiul de pregătire din Turcia


FCSB s-a reunit sâmbătă, 2 ianuarie, după două săptămâni de vacanță, iar Toni Petrea nu are foarte multe noutăți în lotul pe care îl are la dispoziție în lupta pentru titlu.


Formația roș-albastră a făcut deplasarea către Antalya, Turcia, duminică dimineața, acolo unde elevii lui Toni Petrea vor susține un stagiu de pregătire până pe 14 ianuarie.

Din delegația care a făcut deplasarea către Turcia în cursul zilei de duminică, 3 ianuarie, fac parte 32 de jucători. Mai mult, Toni Petrea i-a luat în stagiul de pregătire din Antalia și pe Aurelian Ciuciulete, Tudor Moldovan și Gabriel Fulga, trei fotbaliști de la academia FCSB-ului.

Lotul FCSB-ului pentru lupta la titlu

  • Portari: Andrei Vlad, Cătălin Straton, Ștefan Târnovanu, Răzvan Udrea.
  • Fundași: Vali Crețu, Ionuț Panțîru, Andrei Miron, Iulian Cristea, Aristedis Soiledis, Alexandru Pantea, Risto Radunovic.
  • Mijlocași: Gabriel Simion, Lucian Filip, Olimpiu Morutan, Dragoș Nedelcu, Ionuț Vină, Ovidiu Popescu, Robert Ion, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Octavian Popescu, Adrian Șut, Aurelian Ciuciulete, Tudor Moldovan
  • Atacanți: Florinel Coman, Florin Tănase, Dennis Man, Sergiu Buș, Alexandru Buziuc, Adrian Niță, Gabriel Fulga

FCSB, singura echipă din Liga 1 care se pregătește în străinătate

FCSB va reveni din Turcia pe 14 decembrie, cu o zi înaintea meciului cu Astra Giurgiu din etapa a 16-a din Liga 1 care este programat la ora 20.00, Live Video Online pe www.prosport.ro, iar aceștia vor intra direct în cantonament.

FCSB este singura echipă din Liga 1 care a plecat în străinătate pentru stagiul de pregătire din această iarnă, informație dezvăluită în exclusivitate de Prosport.ro, în timp ce restul formațiilor din primul eșalon au ales să se pregătească în țară.

FCSB a ales să stea la Gloria Sports Arena, un complex care are 105 de mii de metri pătrați și care dispune un teren pentru antrenament și unul cu tribună, pentru meciurile amicale. Elevii lui Toni Petrea dispun de o piscină, sală de forță ultramodernă, sală de ședințe și de o saună criogenică.

Sursa: Prosport.ro