miercuri 25 ianuarie 11:43 PM

       Abonare la google news

Liviu Vârciu și Anda Călin, tandri la mall Băneasa! Au mâncat la grecesc


Te tăvălerști, de multe ori, de râs atunci când urmărești reacțiile lui Liviu Vârciu, la ”Prețul cel bun”. La Antenă se desfășoară acțiunea, unde fostul component al trupei L.A. este acompaniat de Andrei Ștefănescu. Dar când se ”trag obloanele” și e gata ziua de filmare, prezentatorul devine un alt om. Seriozitatea l-ar caracteriza când nu-i pe ”sticlă”. Și romantismul. Argumente? Recentele imagini surprinse de paparazzii CANCAN.RO, în care Liviu și Anda, iubita lui, se iubesc de nu mai pot.


Liviu Vârciu e o ”figură”. Nu degeaba a fost prins în nenumărate proiecte de televiziune, unde mereu face spectacol, ultimul, ”Prețul cel bun”, de la Antena 1. Simpaticul prezentator de emisiuni este în vogă, dar, dincolo de îndeletnicirile din fața camerelor de filmat, are viața lui privată. Una frumoasă. Anda Călin, iubita lui, i-a dăruit doi copii, o fetiță și un băiețel, iar Liviu are grijă de minunile lui ca ochii din cap.

(CITEȘTE ȘI: DISCUȚIE APRINSĂ ÎNTRE LIVIU VÂRCIU ȘI ANDA CĂLIN. DE LA CE A PORNIT TOTUL: „O SĂ TE ROGI DE MINE SĂ STAU LÂNGĂ TINE”)

Liviu Vârciu și Anda Călin, de mână prin mall Băneasa (Foto: CANCAN.RO)

Liviu Vârciu, tandru prin mall cu iubita lui, Anda

Dar de mână cu Anda l-au surprins paparazzii CANCAN.RO zilele trecute, la mall Băneasa, pentru o ”gustare” în doi, dar și o sesiune de shoppinguț. Masa, prima! Mâncare grecească au preferat, acolo au parcat. Nu s-au lungit. După ce au dat gata masa, s-au ridicat, iar Liviu a luat-o de mână pe iubita lui. Și așa au început traseul.

(NU RATA: LIVIU VÂRCIU, FOLOSIT ÎNTR-O ESCROCHERIE DE ZILE MARI. CINE S-A FOLOSIT DE EL, PENTRU A OBȚINE BANI: „BĂ, SUNTEȚI NEBUNI?”)

Liviu Vârciu și Anda Călin își aruncă ochii pe ”țoale” (Foto: CANCAN.RO)

Nu au ratat nicio ”vitrină” din imesdul centru comercial de la Băneasa. Au și probat, și-au dat cu părerea, dar s-au rezumat strict la ce le-a făcut tare de tot cu ochiul. Liviu a avut o mină serioasă, dar nici că a slăbit-o pe Anda lui, căreia nu i-a dat drumul la mână. Aveau să încheie, după mai bine de o oră, vizita. S-au retras în parcare, au urcat în mașină și, fuguța, la copilașii lor au ajuns.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro