luni 4 ianuarie 8:12 AM

       Abonare la google news

Liviu Vârciu, răvășit de covid-19. Prin ce chin a trecut corpul lui, 2 săptămâni


Liviu Vârciu a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Chinul prin care a trecut din cauza COVID-19: „Această boală m-a distrus pe interior”.


Liviu Vârciu, noi declarații despre starea sa de sănătate. „Nu e o simplă răceală”

Liviu Vârciu s-a alăturat listei de vedete care au fost depistate cu noul coronavirus, după ce le-a mărturisit fanilor săi că este bolnav și se află în izolare. Vedeta a anunțat în mediul online, la finalul lunii decembrie, că a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Acesta a revenit acum cu detalii, dezvăluind că a luat virusul de la o altă colegă cu care a trebuit să cânte.

„Am avut dureri de cap, m-a durut spatele și oasele. Bine, fac și 40 de ani. Am avut febră o zi, dar le mulțumesc celor de la Matei Balș că mi-au dat tratamentul acela care trebuie, adică vitamine, fără antibiotic fără nimic, pentru că nu am avut temperatură. Am fost bine, doar stresat, pentru că nu știam cum va trece trupul meu prin această boală. Mulțumesc lui Dumnezeu am fost ok”, a declarat Vârciu.

„Ficatul meu e praf, rinichii sunt praf”

El a încercat să facă haz de necar, însă a sfătuit oamenii să se protejeze corespunzător în această perioadă. „Am avut niște sărbători mai ciudate, că am stat numai pe playstation. Dar acum sunt bine, sănătos, mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut prin boala asta și trebuie să vă spun și vouă că nu e de glumit. Trebuie neapărat să purtați mască, eu mi-am făcut analizele înainte cu două zile, după care am aflat că sunt pozitiv. Au trecut cinci zile, o zi temperatură, mi-a fost rău a doua zi, a patra zi mi-am pierdut mirosul și gustul. Mi-am făcut analizele acum, după 15 zile de boală, în situația în care am avut o formă ușoară de boală”, a adăugat omul de televiziune.

Cât despre cum s-a simțit în această perioadă, artistul a povestit că: „Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Ficatul meu e praf, tot covid-ul acesta a trecut prin ficat. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Și mi-au făcut analizele și ficatul meu e praf, rinichii sunt praf. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni. Nu e o simplă răceală”.

Sursa: Playtech.ro