Leo Messi, la un pas să plece de la Barcelona! Reacția lui Ronald Koeman: „Nu văd nicio problemă!” - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 11:12 PM

Leo Messi, la un pas să plece de la Barcelona! Reacția lui Ronald Koeman: „Nu văd nicio problemă!”Leo Messi este la un pas să plece de la Barcelona după ce a intrat în ultimele șase luni de contract cu gruparea unde a scris istorie. Totuși, Ronald Koeman susține că nu este îngrijorat și a ținut să-l laude pe Messi pentru evoluțiile sale.

Înaintea meciului cu Huesca, Koeman a vorbit despre situația lui Leo Messi, care pare mai aproape ca oricând să se despartă de Barcelona.

Leo Messi, care a recunoscut că și-ar dori să lucreze iar cu Pep Guardiola, ar urma să fie titular cu Huesca, după ce a lipsit în remiza cu Eibar. În ultimul meci oficial din 2020, Barcelona s-a încurcat din nou: a făcut doar 1-1 împotriva celor de la Eibar, iar Ronald Koeman este deja sub o presiune mare: ar putea fi înlocuit cu germanul Thomas Tuchel.

Ronald Koeman nu e îngrijorat de situația lui Leo Messi: „El trebuie respectat!”

„Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Messi. El a spus-o că nu vrea să ia acum vreo decizie și trebuie respectat. Ca orice alt jucător aflat în situația sa, este liber să gestioneze cum vrea el momentul, poate decide ce și când vrea. El e un jucător care a arătat de fiecare dată că vrea să dea maximum pentru echipă și să câștige jocurile. Nu văd nicio problemă că a intrat în ultimele luni de contract. Nu suntem îngrijorați”, a declarat Ronald Koeman, potrivit Sport.es.

Ronald Koeman ar putea pleca și el de la Barcelona. Thomas Tuchel este numele mare dori pe Camp Nou. Germanul mai avea contract cu PSG până în 2021, dar a fost dat afară chiar după o victorie categorică: 4-0 cu Strasbourg.

„Simt multe pentru acest tricou. Barcelona este viață mea! Sunt aici de când aveam 13 ani, am trăit mai mult în Barcelona decât în ​​Argentina și clubul mi-a dat totul, m-a ajutat să cresc că persoană. Am o relație de dragoste cu Barcelona datorită a ceea ce am trăit de când am venit aici”, a spus Leo Messi, într-un interviu special acordat pentru postul de televiziune „La Sexta”, înainte de finalul anului.

Sursa: Prosport.ro