Larry King, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 9:46 AM

Larry King, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu Covid-19


 


Larry King, moderator de radio și televiziune, a fost internat în spital după ce medicii l-au diagnosticat cu Covid-19, potrivit ABC NEWS.

Potrivit unor declarații făcute de un apropiat al familiei, celebrul jurnalist se luptă din greu cu virusul SARS-CoV2, mai ales că suferă și de diabet de tip 2.

„Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion”, a declarat sursa citată de ABC News.

Moderatorul este internat de mai bine de o săptămână la Centrul Medical Cedars-Sinai, dar apropiații lui nu au voie să-l viziteze din cauza măsurilor impuse, potrivit CNN. 

CITEȘTE ȘI: ” DOI OFICIALI DIN CONGRESUL AMERICAN AU MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI „

Larry King, măcinat de probleme de sănătate

Până la 87 de ani, jurnalistul nu a fost deloc ferit de problemele de sănătate sau de alte greutăți ale vieții care l-au măcinat. În 1987 a suferit un atac de cord și a avut nevoie de operație complicată de bypass. În 2017, medicii au descoperit o tumoare la plămâni, în urma unor analize de rutină și au fost nevoiți să-l opereze. Nici anul 2019 nu a fost prea ușor pentru Larry King, i s-au montat stenturi și a suferit și un atac cerebral.

Ceea ce l-a dărmat cu adevărat, au fost tragediile care s-au abătut asupra lui anul trecut. La interval de o lună, Larry King și-a pierdut doi copii. Fiul său, Andy, în vârstă de  65 de ani, a murit din cauza unui infarct în iulie, iar fiica sa, Chaia, în vârstă de 52 de ani, a murit de cancer pulmonar, în august.

Larry King, carieră de 25 de ani la CNN

Celebru jurnalist este recunoscut în Statele Unite ale Americii ca fiind unul dintre cei mai mari intervievatori. Are o carieră de 25 de ani la CNN și a intervievat de-a lungul timpului vedete, sportivi, actori, candidați la alegerile prezidențiale. A câștigat un Premiu Emmy, două Peabody Award și zece Cable ACE Award.

VEZI ȘI: ” POVESTE DESPRINSĂ DIN FILME! UN CĂȚEL ȘI-A AȘTEPTAT O LUNĂ STĂPÂNUL BOLNAV DE COVID ÎN FAȚA SPITALULUI „

Sursa: Cancan.ro