Larry King s-a infectat cu COVID-19. Celebrul jurnalist (87 de ani), internat - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 9:34 AM

Larry King s-a infectat cu COVID-19. Celebrul jurnalist (87 de ani), internatCunoscutul jurnalist american Larry King s-a infectat cu COVID-19 şi este internat într-un spital din Los Angeles de peste o săptămână, a anunţat CNN, postul de televiziune unde a lucrat timp de 25 de ani.

Larry King (87 de ani) primeşte îngrijiri la Cedars Sinai Medical Center, a precizat o sursă apropiată familiei, citată de CNN.

Larry King s-a infectat cu COVID-19. Jurnalistul suferă de mai multe boli

Reputatul jurnalist american suferă de diabet de tip 2 şi s-a confruntat cu numeroase probleme medicale – mai multe crize cardiace, cancer pulmonar şi anghină pectorală, o boală provocată de scăderea fluxului sanguin către inimă, conform Agerpres.

Larry King este una dintre figurile marcante ale televiziunii americane, cunoscut pentru mânecile sale suflecate, cravatele multicolore, bretelele şi ochelarii săi cu rame mari.

Timp de 25 de ani a prezentat emisiunea „Larry King Live”. El a luat interviuri tuturor preşedinţilor americani cu începere din 1974 şi unor lideri politici, ca palestinianul Yasser Arafat sau preşedintele rus, Vladimir Putin, precum şi unor vedete ca Frank Sinatra, Marlon Brando sau Barbra Streisand.

Larry King s-a infectat cu COVID-19. Coşmarul pe care l-a trăit în 2020

Larry King a părăsit CNN în 2010. Mai apoi, el a lansat în 2012 misiunea „Larry King Now”, pe ORA TV, un canal pe internet plătit, fiind unul din fondatorii acestuia.

Contul de Twitter al lui Larry King are 2,4 milioane de urmăritori. Ultimul său tweet a fost în 26 noiembrie, când le-a transmis fanilor urări de Ziua Recunoștinței.

În prezent, Larry King este în proces de divorţ cu a şaptea soţie, Shawn King, cu 26 de ani mai tânără decât el.

Celebrul om de televiziune  a trecut printr-o suferință cumplită în vara anului 2020. Doi dintre copiii săi au murit. Fiul său, Andy, a murit în urma unui atac de cord la vârsta de 65 de ani, iar fiica sa, Chaia, a fost răpusă de cancer, la 51 de ani.

Citeşte şi: Coronavirus în SUA. Peste 270.000 de cazuri noi într-o singură zi

 

 

Sursa: Romaniatv.net