Larisa Iordache, invitat de gală la „Dinamo 7/9”! O nouă ediție eveniment joi seara, de la 19 la 21, cu Cătălin Mureșanu - Știrile.eu

joi 2 februarie 2023 5:34 PM

Larisa Iordache, invitat de gală la „Dinamo 7/9”! O nouă ediție eveniment joi seara, de la 19 la 21, cu Cătălin Mureșanu


Joi seara ne dăm întâlnire cu toți fanii lui Dinamo. Cătălin Mureșanu o aduce înaintea iubitorilor sportului pe nimeni alta decât Larisa Iordache. Fostă mare sportivă, acum antrenoare la CS Dinamo, Larisa va răspunde întrebărilor jurnalistului Playsport, într-o ediție eveniment a emisiunii „Dinamo 7/9”. Nu ratați! Playsport.ro, Facebook, YouTube, joi, de la 7 la 9 seara!

Azi e vreme bună pentru fanii „câinilor”. Larisa Iordache va aduce puțină lumină în viețile atât de încercate ale dinamoviștilor. Multiplă medaliată europeană, mondială și olimpică, fosta mare sportivă revine în fața iubitorilor sportului din România, după experiența recent încheiată la America Express.

Larisa Iordache, invitat de gală la „Dinamo 7/9”

E joi, e „Dinamo 7/9”. „Câinilor”, sunteți așteptați la adresa cunoscută, pentru întâlnirea săptămânală. Gazda Cătălin Mureșanu vă primește cu cel mai apetisant „meniu”. De la 7 la 9 seara se vorbește despre Dinamo, dar și despre întreg sportul românesc.

A 12-a ediție a emisiunii are și un invitat de gală. Larisa Iordache va fi alături de Cătălin Mureșanu și va vorbi despre bucuriile și problemele vieții de antrenor. Nici recentele experiențe dramatice și exotice de la America Express nu vor fi ocolite.


Surprizele nu vor lipsi nici din a doua parte a emisiunii, atunci când Cătălin Mureșanu și Silvian Bădulescu vor răspunde întrebărilor voastre.

Nu ratați, așadar, „Dinamo 7/9”, emisiunea dedicată tuturor dinamoviștilor! Playsport.ro, Facebook, YouTube, joi, de la 7 la 9 seara! Cu Cătălin Mureșanu și invitații săi.

Playsport.ro