vineri 1 ianuarie 9:34 PM

       Abonare la google news

Ladislau Boloni trage concluzia în disputa FCSB – CSA Steaua: „El a adus ruptura! Războiul n-ar fi existat”


Ladislau Boloni a comentat și el „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua! Antrenorul aflat acum la Panathinaikos consideră că Gigi Becali este principalul vinovat.


Tehnicianul formației din Grecia a rămas cu sufletul alături de Steaua și crede că „războiul n-ar fi existat”, dacă Gigi Becali n-ar fi avut „mai mult discernământ”. Liderul de galerie al celor de la FCSB, care a intrat pe noul stadion din Ghencea, susține că un document foarte important „n-a fost luat în seamă” și nu exclude ca acesta chiar să fi dispărut din dosar.

Ladislau Boloni nu-l iartă pe Gigi Becali, dar consideră că și FCSB ar trebui să joace pe arena construită în Ghencea.

Boloni s-a implicat în „războiul” CSA Steaua – FCSB: „Patronul actual a adus ruptura!”

„Cred că s-au produs iregularități de ambele părți, fiecare cu partea lui în regulă încearcă să atace pe celălalt. Nu îndrăznesc să-mi dau cu părerea. Acest lucru ar fi putut să se rezolve ușor. Problema cea mai mare este că patronul actual, stilul lui de a conduce echipa, a adus ruptura. Nu doar față de fostul patron, dar și față de suporteri. Dacă ar fi putut să conducă, zic eu, cu mai mult discernământ, atunci războiul nu ar fi existat și s-ar fi găsit o cale de înțelegere, a spus Ladislau Boloni, conform GSP.

„Eu am două echipe de suflet. Târgu Mureș, care va rămâne în inima mea până la moarte, și Steaua, pe care n-o pot uita pâna la moarte. Sunt niște sentimente la care nu pot și nu vreau să renunț niciodată. Sunt valori pe care, fără nicio recompensă, le-aș ajuta, dacă aș putea să fac pasul acela”, a mai afirmat fostul selecționer al României.

Ladislau Boloni a fost titular în marele meci din 1986. Pe 7 mai 2020 s-au împlinit34 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Steaua s-a impus în fața celor de la FC Barcelona cu 2-0, după loviturile de departajare.

Sursa: Prosport.ro