luni 23 ianuarie 6:22 PM

       Abonare la google news

La asta nu te așteptai! Doi bărbați au venit cu tractorul cu plug la un mall din Iași. Ce au descoperit polițiștii


Doi bărbați din județul Iași și vehiculul pe care îl conduceau au ajuns în atenția oamenilor legii, în cursul serii de sâmbătă, 21 ianuarie. Au venit cu tractorul cu plug la un mall din oraș, l-au parcat și au plecat la distracție. La două ore distanță, au dat nas în nas cu polițiștii! Iată mai jos, în articol, ce s-a întâmplat.


Imaginea cu un utilaj agricol în parcarea unui mall din Iași a devenit virală pe rețelele de socializare. Doi bărbați au venit din localitatea Bosia cu utilajul respectiv, l-au lăsat în parcarea centrului comercial, după ce au trecut de barieră, și, apoi, au plecat la un restaurant din zonă. Ulterior, au ajuns și la o sală de jocuri pentru noroc.

Pentru că tractorul cu plug încă se mai afla în parcarea centrului comercial, paznicul a anunțat poliția. În momentul în care cei doi bărbați au vrut să plece cu utilajul respectiv, echipajul de poliție solicitat în zona mall-ului din Iași a intervenit.

Vezi și IMAGINILE VIRALE ALE ZILEI | S-AU AMUZAT COPIOS! PESTE CINE AU DAT SALVAMONTIȘTII ÎN ZONA SFINXULUI: „AȘA-I CÂND GREȘEȘTI IEȘIREA DIN TUNELURILE DE SUB BUCEGI”

Cel care a condus utilajul până în parcarea centrului comercial nu deținea un permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au descoperit că avea 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de-al doilea bărbat se afla și el sub influența băuturilor alcoolice. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal, arată ziaruldeiasi.ro.

Un tractor cu plug în parcarea unui mall din Iași a devenit „vedeta” serii. Sursă foto: Facebook

Vezi și IMAGINILE VIRALE ALE ZILEI | „CU OILE PE AUTOSTRADĂ”. TREI CIOBANI CU O TURMĂ DE OI AU REUȘIT SĂ BLOCHEZE CIRCULAȚIA PE A2

Val de reacții în mediul online

Evident, prezența utilajului în parcarea mall-ului din Iași nu a fost ignorată nici de utilizatori. Într-un grup de Facebook, au apărut mai multe comentarii la imaginea respectivă.

„Niște drifturi mai lipseau”, „Asta e ultima fiță… să vii cu tractorul la Mall..🤣🤣”, „Bombardieri”, „Deranjează, așa-i ? Dacă era altă mașină nu mai zicea nimeni nimic”, „Și țeapăn de beat, fără permis ”, „Hai lasă… Măcar ăsta își plătește filmul din banii lui și merge cu plinul la tractor. Voi, ăștia cu BMW cu motorină de 50 lei, vă puteți abține”, sunt câteva comentarii.

Sursă foto: Grupul de Facebook „Ești din Iași dacă…”, Pixabay

Cancan.ro