Jurnaliștii de la BBC, laude pentru Ianis Hagi: „După ce a intrat, Celtic a părut din ce în ce mai slabă” - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 10:52 PM

Jurnaliștii de la BBC, laude pentru Ianis Hagi: „După ce a intrat, Celtic a părut din ce în ce mai slabă”Ianis Hagi a bifat primul „Old Firm” din carieră, iar românul a fost lăudat și de cei de la BBC, după ce Rangers a învins-o cu 1-0 pe Celtic.

BBC l-a desemnat pe Ianis Hagi al doilea cel mai bun jucător al super meciului de sâmbătă, chiar dacă românul a intrat în minutul 46. Conform jurnaliștilor britanici, portarul McGregor a primit nota 8,17, iar Ianis a fost notat cu 7,08. După victoria cu 1-0, Rangers are acum 19 puncte peste Celtic și este foarte aproape să câștige titlul în Scoția, în condițiile în care n-a pierdut niciun meci până acum

Nu doar jurnaliștii de la BBC au avut cuvinte de laudă pentru Hagi. Chiar Steven Gerrard a subliniat că românul a schimbat fața jocului, așa cum au remarcat de altfel și fanii liderului din Scoția, pe rețelele de socializare.

BBC, laude pentru Ianis Hagi după victoria cu Celtic

„După introducerea lui Ianis Hagi în locul lui Kemar Roofe, partida s-a echilibrat și Celtic a părut din ce în ce mai slabă. Apoi a urmat momentul crucial al zilei, când Bitton a fost eliminat. A urmat autogolul lui McGregor, iar Rangers s-a impus. La final, fanii lui Rangers au aprins artificii în afara stadionului Ibrox, întrucât lupta pentru titlu este aproape decisă”, a fost comentariul făcut de cei de la BBC.

„Rangers a făcut un pas uriaș spre titlu după victoria dramatică obținută contra lui Celtic. Chiar dacă au trei meciuri în plus, jucătorii antrenați de Steven Gerrard sunt neînvinși și domină campionatul. Rangers se află într-o poziție formidabilă, la 19 puncte de locul 2. Rangers are cea mai bună campanie din 1928 încoace, în timp ce șansele lui Celtic de a reveni în lupta pentru titlu atârnă de un fir de păr”, sunt siguri jurnaliștii britanici.

Sursa: Prosport.ro