sâmbătă 2 ianuarie 4:30 PM

       Abonare la google news

Jucătorii FCSB, testați pentru COVID-19 înainte de plecarea spre Turcia! Când primesc rezultatele | EXCLUSIV


FCSB a reluat pregătirea sâmbătă, 2 ianuarie, după scurta vacanță primită la finalul anului 2020, iar Prosport.ro a aflat că jucătorii fostei vicecampioane a României au fost testați pentru COVID-19.


Oficialii FCSB-ului au decis ca echipa să efectueze un stagiu de pregătire de pe 3 până pe 14 ianuarie în Antalya, în Turcia, așa cum Prosport.ro a anunțat încă de pe data de pe 26 decembrie, pentru partea a doua a sezonului 2020 – 2021.

Delegația FCSB-ului va pleca spre Turcia duminică dimineața, iar Prosport.ro a aflat că elevii lui Toni Petrea au fost testați pentru noul coronavirus sâmbătă, cu o zi înainte de deplasarea către stagiul de pregătire din Antalya.

Jucătorii FCSB, testați pentru COVID-19 înainte de plecarea spre Turcia

Staff-ul FCSB-ului și jucătorii echipei patronate de Gigi Becali vor primi rezultatele testelor pentru COVID-19 duminică, cu câteva ore înainte de deplasarea în Turcia, acolo unde roș-albaștrii vor ajunge cu un charter.

Pentru a evita ca jucătorii să aibă contact cu alte persoane și să riște infectarea cu noul coronavirus, Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar și a închiriat un avion pentru ca „perlele” sale să facă deplasarea către Turcia.â

Hotel de lux pentru jucătorii de la FCSB

FCSB va sta în cantonament la hotelul Gloria Sports Arena, ac olo unde dispune de toate condițiile de antrenament. Hotelul are mai multe bazine de înot, piste de atletism, terenuri de fotbal și multe altele. Complexul unde vor sta elevii lui Toni Petrea are 105 de mii de metri pătrați și deține un teren de antrenament și unul cu tribună, pentru meciurile amicale.

Sursa: Prosport.ro