duminică 3 ianuarie 12:56 PM

       Abonare la google news

Juan Camara acordă o păsuire de doar 24 de ore pentru conducătorii dinamoviști. „Dacă mâine nu văd banii în cont, plec”, ar fi amenințat spaniolul


Dinamo riscă să se destrame din cauza situaţiei dezastruoase în care se află clubul alb-roșu. Jucătorii sunt neplătiţi de la începutul sezonului şi mai mulţi dintre ei şi-ar putea rezilia contractele.


19 fotbaliști s-au prezentat dimineață în cantonamentul de la Săftica sub comanda lui Jerry Gane, dar nu și Juan Camara (26 de ani), unul dintre cei mai constanți jucători ai formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Dacă mâine nu văd banii în cont, plec”, s-a destănuit azi acesta unor apropiați cel care tot așteaptă un semn de bună credință de la Dinamo, dar mesajul e foarte clar că pentru că e cu contul bancar „pe zero”. Fotbalistul are mai multe oferte din Liga 1, nu doar de la Universtatea Craiova.

Juan Camara acordă o păsuire de doar 24 de ore pentru conducătorii dinamoviști. „Dacă mâine nu văd banii în cont, plec”, ar fi amenințat spaniolul

Cosmin Contra este cel care i l-a recomandat finanţatorului Craiovei, Mihai Rotaru, pe Juan Camara, o vorbă bună pentru iberic punând şi Gică Craioveanu, după cum a scris Prosport.ro, în urmă cu două săptămâni. Spaniolul îi va lua locul cel mai probabil în echipă lui Cristi Bărbuț, intrat în ultimele șase luni de contract. Bărbuț s-ar putea despărți chiar din această iarnă de Universitatea Craiova.

Format la Academia celor de la Villarreal, Camara a fost transferat la echipa secundă a Barcelonei, pentru care a marcat 12 goluri şi a dat 8 pase de gol în 61 de meciuri. După alte experienţe în ţara natală, la Reus Deportiu şi Girona, extrema de picior stâng a ajuns în Polonia, unde a evoluat la două echipe, Miedz Legnica şi Jagiellonia Bialystok, unde a avut o medie de un gol şi o pasă de gol la zece meciuri.

Juan Camara a strâns o jumătate de oră în două meciuri oficiale pentru prima echipă a Barcelonei, în sezonul 2015 – 2016, cu Bayer Leverkusen în Champions League, 1-1, și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei.

Sursa: Prosport.ro