Jandarm în vârstă de 45 de ani, mort de Covid-19. Participase la misiunea de menţinere a păcii în Kosovo - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 9:58 AM

Jandarm în vârstă de 45 de ani, mort de Covid-19. Participase la misiunea de menţinere a păcii în Kosovo


 


La doar 42 de ani, un fost jandarm din Suceava a murit de Covid-19. Neculai Prostire fusese confirmat cu virusul SARS-CoV2 la jumătatea lunii decembrie, iar la scurt timp a fost internat în secția ATI. Suceveanul s-a stins din viață în prima zi a anului nou. 

Neculai Prostire a contractat virusul SARS-CoV2 iar medicii au fost nevoiți să-l interneze în spital pentru a încerca să-i salveze viața. Saturația de oxigen îi scăzuse foarte mult și a avut nevoie de ventilație mecanică, din păcate, starea i s-a agravat iar pe 1 ianuarie a murit.

Anul 2021 a început cu o veste foarte tristă. În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a încetat din viaţă, la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de COVID-19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, pe data de 19 decembrie, a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, secţia ATI, cu saturaţia de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidităţi.

În aceste momente de tristețe, ne manifestăm regretul față de pierderea fostului nostru camarad și transmitem sincere condoleanțe familiei!
Dumnezeu să-l odihnească în pace! „,
 a scris Jandarmeria Suceava într-un mesaj pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: ” VEȘTI TRISTE LA ÎNCEPUT DE 2021! O CUNOSCUTĂ INTERPRETĂ DE MUZICĂ POPULARĂ ȘI-A PIERDUT SOȚUL. „AM ÎNCERCAT SĂ FACEM TOT POSIBILUL”

Fostul jandarm participase la misiunea de menținere a păcii în Kosovo

Din anul 2004 până în anul 2012, bărbatul şi-a desfăşurat activitatea în domeniul ordinii şi siguranţei publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Fălticeni. În perioada decembrie 2010- iunie 2011 a participat la misiunea internaţională de menţinere a păcii în provincia Kosovo.

Sursa: Cancan.ro