marți 24 ianuarie 1:26 PM

       Abonare la google news

Jaf ca-n filme în Timișoara! Un tânăr de 18 ani i-a furat telefonul unei femei în parc. Ce s-a întâmplat imediat după


Jaful a avut loc într-un parc din Timișoara. Un tânăr de 18 ani i-a furat telefonul unei femei, după care i-a pulverizat spray lacrimogen în față. Ce pedeapsă a primit timișoreanul. 


Scenele au avut loc în data de 15 ianuarie 2023, în Parcul Poporului din Timișoara. O femeie a fost atacată de un tânăr de 18 ani. Acesta i-a smuls telefonul din mână și a fugit. Mergând pe urmele lui, femeia a reușit să-l prindă din urmă, însă atunci când a încercat să se apropie, tânărul i-a pulverizat spray lacrimogen în față.

Ce pedeapsă a primit tânărul care i-a furat telefonul unei femei în parc

Vezi și: POVESTEA CELOR MAI GHINIONIȘTI CÂȘTIGĂTORI LA LOTO. MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE NU ȘI-AU PUTUT REVENDICA CÂȘTIGUL DE 200 DE MILIOANE DE EURO

Autoritățile timișorene au reușit să dea de urma tâlharului. Duminică, 22 ianuarie 2023, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată, iar femeia jefuită a reușit să-și recupereze telefonul.  Totodată, acesta a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

Luni, 23 ianuarie 2023, tânărul a ajuns la Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, acolo unde judecătorii au decis ca acesta să fie trimis în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Efectele sprayului lacrimogen

Spray-ul lacrimogen are la bază 5 elemente care formează un cocktail zguduitor. Potrivit unor studii amănunțite, spray-ul poate afecta sistemul nervos, cauzează inflamarea instantanee a mucoaselor traheale și nazale. Mucoasa gâtului se inflamează făcând respiratul destul de dificil.

De asemenean, spray-ul paralizează temporar laringele, făcând imposibil vorbitul, crește tensiunea arterială, toate aceste efecte pot dura până la 50 de minute. Pentru a diminua efectele spray-ului, specialiștii atrag atenția că apa nu este una dintre cele mai bune soluții, laptele fiind unul dintre cele mai bune remedii.

Vezi și: REVOLTĂTOR! MOTIVUL PENTRU CARE UN TÂNĂR DE 18 ANI DIN CARANSEBEȘ A ATACAT PE STRADĂ O BĂTRÂNICĂ DE 80 DE ANI

Cancan.ro