luni 23 ianuarie 7:10 PM

       Abonare la google news

Jador, curtat de femei pe bani. De la cine a primit manelistul o astfel de propunere și cum a reacționat


Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, iar de când apare în lumina reflectoarelor, manelistul este luat cu asalt de doamne și domnișoare, fiind considerat un cuceritor inegalabil. Deși nu a întâlnit încă femeia visurilor lui, cântărețul și-a găsit menirea, aceea de a fi în centrul atenției și unul dintre cei mai iubiți artiști.


Odată cu faima, în viața lui Jador au început să apară fel și fel de femei care își doresc cu ardoare să-l cucerească. Numai că, până acum, niciuna nu a reușit să-l facă să renunțe la viața de burlac, deși el s-a declarat mereu un bărbat familist.

Jador a primit o propunere indecentă din partea unei internaute

Așadar, cum din dragoste nu a ajuns să se expună alături de vreo domnișoară, iată că cele care îl vor, și-au făcut curaj și au apelat la o metodă inedită. Ce-i drept, una destul de indecentă, însă pe artist nu l-a deranjat, ba din contră, replica lui a fost una pe măsură.

În speranța că Jador îi va cădea în brațe, o internaută l-a abordat pe manelist chiar pe Instagram, acolo unde i-a făcut o propunere de proporții. Individa din spatele contului i-a propus cântărețului să fie iubitul ei contra a 500 de dolari pe care să-i ofere de două ori pe săptămână, relatează Wowbiz.

Internauta: „Bună! Tu vei fi iubitul meu, iar eu îți voi da 500 de dolari de două ori pe săptămână, fără comisioane”, a fost mesajul ei.

Jador: „Baby, sunt milionar!”, i-a răspuns artistul.

CITEȘTE ȘI:CONCURENȚĂ ACERBĂ ÎNTRE DORIAN POPA ȘI JADOR. CE BOLID DE LUX ȘI-A ACHIZIȚIONAT RECENT MANELISTUL

Jador, luat cu asalt de domnișoare care vor să-l plătească, să le fie iubit (Foto: Facebook)

VEZI ȘI:JADOR A LUAT-O PE URMELE LUI ZANNI! CE ȘI-A TATUAT ARTISTUL, PE TOT PIEPTUL

Mesajul pe care l-a primit, l-a amuzat extrem de tare pe Jador și a ținut să le împărtășească și internauților acest lucru. Acesta a publicat un print screen cu întreaga conversație și a stârnit hohote de râs în mediul online. Concret, manelistul a refuzat oferta, cu mențiunea că este deja milionar și nu își vinde sufletul.

Cancan.ro