marți 24 ianuarie 5:00 PM

       Abonare la google news

Ireal. O bătrână și-a împușcat soțul bolnav în stadiu terminal. Cei doi plănuiseră asta împreună


Povestea femeii care și-a ucis soțul a făcut înconjurul lumii. Bărbatul a fost diagnosticat cu o boală fatală și se afla în stadiul terminal. Se pare că cei doi plănuiseră în detaliu toată crima. 


Scenele terifiante au avut loc într-un spital din America, Daytona Beach. Ellen Gilland (76 de ani) și-a împușcat mortal soțul. Motivul pare să fie demn de scenariul unui film.

Cei doi soți ar fi plănuit crima în detaliu

Vezi și: CE A FĂCUT TÂNĂRUL DIN IMAGINE, TIMP DE 6 ORE, DUPĂ CE A REALIZAT CĂ E SINGURUL PASAGER DIN AVION

Din primele informații, se pare că cei doi soți plănuiseră crima cu aproximativ 3 săptămâni în urmă. După ce și-a ucis soțul, bătrâna ar fi trebuit să-și ia viața, însă nu a avut putere.

„Nu a avut puterea, așa că ea a trebuit să o execute pentru el”, a explicat șeful poliției din Daytona Beach, Jakari Young.

După ce și-a împușcat soțul, polițiștii ajunși la locul crimei au încercat timp de aproximativ 3,5 ore să o imobilizeze pe bătrână. Din primele informații, se pare că femeia avea în plans să îndrepte arma spre ea, însă  nu a reușit să-și ducă planul până la capăt.

Pentru a putea să-i distragă atenția, echipele SWAT au depus toate eforturile, iar într-un final au reușit să ajungă la ea iar în cele din urmă au electrăcutat-o cu un dispozitiv special, moment în care bătrâna a aruncat arma din mână. Femeia a fost reținută.

„Suntem devastați de tragedia care a avut loc astăzi în campusul AdventHealth Daytona Beach, iar rugăciunile noastre sunt alături de cei afectați. Suntem recunoscători Departamentului de Poliție din Daytona Beach pentru că a ajutat la asigurarea siguranței pacienților noștri, a membrilor echipei și a vizitatorilor”, a transmis, luni, către The News-Journal, David Breen, purtător de cuvânt al AdventHealth Daytona Beach.

Vezi și: CRIMĂ ÎNGROZITOARE ÎN PARIS! MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE UN ROMÂN ȘI-A UCIS CU SÂNGE RECE GINERELE

Cancan.ro