ÎPS Teodosie, slujbă la Catedrală cu zeci de credincioşi. „Bisericile nu trebuie să se închidă orice boală ar mai veni.” - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 12:04 PM

ÎPS Teodosie, slujbă la Catedrală cu zeci de credincioşi. „Bisericile nu trebuie să se închidă orice boală ar mai veni.”


ips-teodosie

  • ÎPS Teodosie sfidează din nou regulile şi recomandările Patriarhiei.
  • Arhiepiscopul Tomisului a ținut slujba după ora 23:00 în noaptea dintre ani, în Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Constanța.

ÎPS Teodosie a încălcat restricţiile impuse de carantina instituită în municipiul Constanţa, organizând slujba la ora 23.00. În Constanța după ora 23 există interdicţie de circulaţie. La slujba Te Deum în Catedrală au fost prezenţi zeci de credincioşi, cei mai mulţi purtând mască de protecţie, dar fără a respecta şi distanţarea socială.

„Am spus-o de mult că bisericile nu se vor mai închide şi o spun iarăşi, bisericile nu trebuie să se închidă orice boală ar mai veni. Bisericile sunt vindecătoare de boli. Am fost mulţi aici în biserică, nu ne-am îmbolnăvit. Eu trebuia să mă îmbolnăvesc primul, dar nu nu m-am îmbolnăvit. De aceea, pentru că dacă îl avem pe Dumnezeu care este doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre vom rămâne sănătoşi nu numai la trup, dar şi la minte şi la constiinţa noastră care va rămâne trează”, a spus Teodosie.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro