IPS Teodosie sfidează restricţiile anti-COVID-19 după carantinare din oraş - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 4:13 PM

IPS Teodosie sfidează restricţiile anti-COVID-19 după carantinare din oraşIPS Teodosie sfidează restricţiile anti-COVID-1, după ce Constanţa a stat peste 40 de zile în carantină din cauza COVID-19. Arhipiescopul Tomisului a anunţat că oficiază mai multe slujbe.

Citeşte şi: ÎPS Teodosie nu are încredere în vaccinul anti-COVID-19. „Sunt atât de multe necunoscute. Ar fi o îndrăzneală prea mare să fim deasupra specialiştilor”

„Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, de la ora 8.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopala Sfinții Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa, iar de la ora 22.00, va oficia Acatistul Sfântului Serafim de Sarov şi Acatistul Învierii”, a anunţat Arhiepiscopia Tomisului.

„Duminică, 3 ianuarie, de la ora 8.40, Ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru si Pavel din Constanta”, conform sursei citate.

Citeşte şi: IPS Teodosie nu se vaccinează anti-COVID-19. „Sunt multe necunoscute. Este un refuz justificat pe necunoaştere, pe lipsă de experienţă”

Anunţul făcut de IPS Teodosie vine după poliţiştii din Constanţa nu au aplicat sancţiuni înaltului ierarh care a oficiat slujba de Anul Nou în prezenţa a aproape 100 de credincioşi, după ora 23, când circulaţia în oraş era interzisă din cauza restricţiilor, conform Ziare.com.

Municipiul Constanta a ieșit vineri seara din carantina, dupa 42 de zile de restrictii locale. Rata de infectare a scazut de la 9, 35 la mie la 4, 42.

Citeşte şi: Municipiul Constanța a ieșit din carantină. Centrele comerciale vor funcționa și în weekend

 

Sursa: Romaniatv.net