marți 24 ianuarie 9:29 AM

       Abonare la google news

Ipoteză halucinantă despre moartea lui Ștefan Bouroșu, actorul din Chișinău. Legătura stranie dintre rolul pe care îl juca și sfârșitul tragic


Duminică, 22 ianuarie, Ștefan Bouroșu, un actor de doar 32 de ani, a fost găsit fără suflare de către tatăl său. Tânărul locuia cu chirie, într-un apartament din Chișinău, unde și-a găsit sfârșitul. Înainte de tragicul eveniment, a jucat un rol care pare să-i fi prevestit moartea. 


Decesul fulgerător al lui Ștefan Bouroșu a lăsat doliu în lumea artistică. Mulți actori și-au transmis regretele profunde cu privire la moartea cutremurătoare care a lăsat atât de multe semne de întrebare.

Tânărul artist a fost găsit fără suflare, cu mâinile legale la spate, după zile întregi în care nu mai dăduse niciun semn. Până la acest moment, nu au fost comunicate datele exacte ale autopsiei, pentru a vedea dacă a fost vorba, într-adevăr despre o sinucidere. Pe de altă parte, apropiații refuză să creadă că Ștefan ar fi fost capabil de un asemenea gest extrem. În același timp, o ipoteză halucinantă a început să circule în spațiul public.

(CITEȘTE ȘI: Doliu în lumea artiștilor din România! Dirijorul cu cea mai lungă carieră a murit la 91 de ani)

Legătura stranie dintre moartea fulgerătoare a lui Ștefan Bouroșu și rolul din „Oscar și tanti Roz”

Regretatul actor a jucat la Teatrul Eugen Ionesco din Republica Moldova, unde a interpretat rolul lui Oscar în piesa „Oscar și tanti roz”. Povestea din spatele spectacolului era despre un băiat de doar 10 ani care află că mai are doar 12 zile de trăit.

Chiar dacă Oscar își știa sfârșitul, nimeni nu îi spunea adevărul, iar cea care a avut grijă de el în tot timpul chinului este „Tanti Roz”, o infirmieră care îl învață cum să îi scrie lui Dumnezeu.

Dată fiind această situație, a apărut să circule ideea că decesul lui Ștefan Bouroșu ar fi fost prevestit de acest rol. Pe de altă parte, cei care fac parte din lumea artistică știu că un actor poate interpreta orice personaj și orice situație, fără a avea vreo legătură cu destinul său.

(CITEȘTE ȘI: Tragedie în Borșa! Ali, un tânăr de 22 de ani, a murit într-un accident de mașină. În urmă cu doi ani și-a ucis iubita într-un alt accident produs de el)

Cancan.ro