Ion Țiriac este adevăratul mentor al Simonei Halep! Sfatul de milioane după care se ghidează sportiva de top a României: „Îl ţin minte zilnic!" | EXCLUSIV - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 9:36 PM

Ion Țiriac este adevăratul mentor al Simonei Halep! Sfatul de milioane după care se ghidează sportiva de top a României: „Îl ţin minte zilnic!” | EXCLUSIVIon Ţiriac (81 de ani) este un veritabil mentor pentru Simona Halep (29 de ani), iar campioana de la Wimbledon 2019 a dezvăluit pentru Prosport.ro că fostul tenismen i-a oferit un sfat foarte preţios.

Relaţia dintre Ion Ţiriac şi Simona Halep a devenit atât de specială, încât a doua jucătoare din ierarhia WTA se ghidează zilnic după sfaturile pe care omul de afaceri i le oferă.

Ion Țiriac este considerat managerul din umbră al Simonei Halep – managerul oficial este Virginia Ruzici – ar constănţeanca a declarat în nenumărate rânduri că prezența fostului tensimen în anturajul ei o ajută enorm.

Sfatul de milioane pe care Ion Ţiriac i l-a dat Simonei Halep: „Să dau tot ce am mai bun astăzi, ca să fiu mai bună decât ieri”

Întrebată care este cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată, Simona a răspuns: Am primit foarte multe sfaturi, mi-e greu să aleg… Unul dintre ele, pe care îl ţin minte zilnic, e să dau tot ce am mai bun astăzi, ca să fiu mai bună decât ieri. Domnul Ţiriac mi l-a dat”, a dezvăluit Simona Halep pentru Prosport.ro.

Ion Ţiriac a jucat un rol crucial în ascensiunea Simonei Halep, care a spus cu altă ocazie: „Ion Țiriac mă susține și vine la meciurile mele atunci când poate, vorbește cu mine despre tenis, încearcă să mă înțeleagă așa cum sunt eu emoțional, de ce am emoții într-un meci, de ce nu pot fi 100% în alt meci. Mă ajută mult felul dânsului de a fi”.

Jurnaliștii și cititorii Prosport.ro au votat-o pe Simona Halep drept cel mai bun sportiv român al anului 2020, iar eleva lui Darren Cahill a primit cu bucurie premiul: „Le mulțumesc că au votat! E un premiu frumos, îmi arată că am muncit bine. E un trofeu pe care îl voi pune în vitrina mea și mă voi uita cu drag la el de fiecare dată”, a spus campioana de la Wimbledon.

Sursa: Prosport.ro