Ioana Timofeciuc și Aza Gabriela, spectacol de Revelion! Cum au sărbătorit Florinel Coman și Dragoș Nedelcu trecerea dintre ani | GALERIE FOTO - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 12:53 PM

Ioana Timofeciuc și Aza Gabriela, spectacol de Revelion! Cum au sărbătorit Florinel Coman și Dragoș Nedelcu trecerea dintre ani | GALERIE FOTOJucătorii de la FCSB au sărbătorit în familie trecerea în noul an. Doar Olimpiu Moruțan și Dennis Man au petrecut împreună, alături de iubitele lor, Paula, respectiv Alexandra.

Dragoș Nedelcu a ținut să memoreze momentul trecerii în 2021 cu o poză în care își ținea în brațe iubita, pe cântăreața Aza Gabriela.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au ieșit din nou în evidență datorită pozelor provocatoare, așa cum iubita fotbalistului ne-a obișnuit în ultima vreme.

Cuplul Man-Moruțan s-ar putea dezintegra în următoarea perioadă dacă Gigi Becali va accepta să-l vândă pe Dennis pentru mai puțin de 15 milioane de euro, atât cât vor să dea mai multe echipe din Italia, printre care și Fiorentina. Pe fir a intrat și Fenerbahce, însă decizia aparține finanțatorului de la FCSB!

FCSB, primul meci din 2021 pe 15 ianuarie!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul primelor două etape din 2021. Liga 1 va reveni pe gazon pe data de 10 ianuarie, atunci când este programat un meci restant.

FCSB începe noul an pe 15 ianuarie cu un meci contra Astrei, de la ora 20:00. Pe 19 ianuarie urmează să întâlnească în deplasare Viitorul Constanța, tot de la ora 20:00.

Sursa: Prosport.ro