Ioana Cosma, antrenor la FCSB? Gigi Becali i-a făcut propunerea la telefon - Știrile.eu

miercuri 8 februarie 2023 9:38 AM

Ioana Cosma, antrenor la FCSB? Gigi Becali i-a făcut propunerea la telefon


Ioana Cosma a fost criticată dur de Radu Banciu pentru faptul că nu a fost o „jurnalistă incomodă” în perioada petrecută ca realizatoare de emisiuni la Pro Arena. Totuși, un episod destul de recent are menirea de a contrazice această ipoteză.

Ioana Cosma, schimb dur de replici cu Gigi Becali: „Te pun pe tine antrenoare”

În august 2021, Ioana Cosma a intrat, în direct, la emisiunea pe care o realiza, într-un schimb de replici destul de contondent cu Gigi Becali. Totul a plecat de la faptul că jurnalista a contestat numirea lui Dinu Todoran în funcția de antrenor principal de la FCSB.

Patronul clubului roș-albastru a răbufnit și i-a transmis Ioanei Cosma că nu acceptă să fie „certat” de ea. De asemenea, Becali i-a spus că nu mai vrea să fie sunat vreodată și chiar a ironizat-o și i-a transmis că ia în calcul să o pună pe ea pe banca tehnică a FCSB-ului.

Cum a decurs dialogul dintre cei doi, purtat la Pro X, actualul Pro Arena

Ioana Cosma: „Domnule Becali, ce se întâmplă cu Dinu Todoran?”
Gigi Becali: „Nu am pe cine… M-am interesat, antrenează bine, dar nu-l ascultă jucătorii. Dacă nu-l ascultă, n-ai ce să faci”


Ioana Cosma: „Păi cum să-l asculte, domnule Becali?”
Gigi Becali: „Ceartă-mă şi tu. Mă cerţi? Hai, pa, la revedere! Bine, să fii sănătoasă, te pun pe tine antrenoare”

Ioana Cosma: „Nu mă puneţi, că n-am licenţă PRO”.
Gigi Becali: „Hai, să fii sănătoasă. Dacă îmi dai indicaţii, să fii sănătoasă!”

I. Cosma: „Asta e menirea noastră, domnule Becali!”
Gigi Becali: „Nu vreau să-mi dai tu indicaţii mie! Ce crezi, că am ajuns idiot? Aşa crezi, că am ajuns idiot? Dacă tu îmi dai indicaţii mie… Eu îţi răspund şi tu îmi dai indicaţii? Mă cerţi tu pe mine sau cum?”

I. Cosma: „Domnule Becali, vă spun lucruri evidente!”
Gigi Becali: „Bine, dacă sunt evidente… atunci la revedere, să nu mă mai suni niciodată!”

Ce spusese Radu Banciu despre Ioana Cosma după plecarea acesteia de la Pro Arena

Ei nu mai aveau conștiință profesională, nici Mironică, nici Ioana Cosma. Ei chiar credeau că ce fac acolo, fac bine. E trist, dar de multe ori se întâmplă asta în viața oamenilor mărunți, să nu își dea seama cand fac prostii. Am citit ce a scris Ioana Cosma la despărțire, de ca și cum ar fi făcut ceva bine.

Nu, ea nu a făcut ceea ce trebuia și nu și-a îndeplinit condiția de gazetar. Eu cât am fost acolo trei ani ea nu a reușit să pună o întrebare care să contrazică pe cineva. O întrebare care să deranjeze, să reprezinte presa. Ea doar se punea bine cu toată lumea, nu era contondentă cu nimic pe post”, a spus Banciu în cadrul emisiunii pe care o realizează pe Prima Sport.

Sursă foto: Instagram / ioana_cosma_official

Playsport.ro