duminică 3 ianuarie 3:18 PM

       Abonare la google news

Ioan Andone susține că a vorbit cu Cosmin Contra despre transferul lui Ahmed Bani: „L-am întrebat dacă ni-l poate da pentru că băiatul își dorea să joace mai mult” | EXCLUSIV


Ioan Andone, președintele celor de la FC Voluntari, îi ia apărarea lui Dorel Șerdean în războiul cu suporterii dinamoviști și admite că discuțiile cu tânărul fotbalist Ahmed Bani erau demarate de acum 4 luni.


DDB a anunțat azi, într-o postare pe Facebook, că omul spaniolilor, Dorin Șerdean, a dorit să-l cedeze gratis pe fotbalistul Ahmed Bani (18 ani) la FC Voluntari, echipa pregătită acum de Bogdan Andone.

„Discuția e una mai veche, de dinainte de Sărbători. Cred că pe 21 sau 22 decembrie a fost și am încercat s-o amân cât pot de mult ca să găsim o soluție optimă pentru toată lumea. Restul sunt speculații inutile”, a spus Șerdean pentru Gsp.

Ioan Andone susține că a vorbit cu Cosmin Contra despre Ahmed Bani: „L-am întrebat dacă ni-l poate da pentru că băiatul își dorea să joace mai mult”

„Aici Șerdean nu are nicio treabă si nu a fost descoperit niciun secret. Noi discutam de Bani de pe la sfârșitul lui august, începutul lui septembrie. Nu era vorba de niciun comision pentru niciun Șerdean.

Era vorba de un transfer gen Gheorghe, cam în același mod. Eu l-am întrebat pe Contra dacă ni-l poate da pentru că băiatul își dorea să joace mai mult.

Vreau să îl sunați pe Contra în Spania să îl întrebați. Dacă Șerdean are drept de semnătură? Probabil că are și el, dar nu trebuie să fie scos Șerdean țap ispășitor acum pentru că discuțiile despre tranaferul acestui jucător erau de vreo patru luni”, a declarat Ioan Andone, președintele celor de la FC Voluntari, pentru Prosport.ro.

Dinamo, primul meci din 2021 pe 13 ianaurie cu Hermannstadt

Pregătiți de Ionel Gane (antrenor principal), Iulian Mihăescu (antrenor secund) si Cătălin Mulțescu (antrenor portari), 19 dinamoviști au fost prezenți la primul antrenament al anului, programat în această dimineață, la ora 11:00, în cantonamentul de la Săftica.

Iată, mai jos, lotul prezent la reunire: Mejias Osorio, Mihai Esanu, Aleksander Mitrovic (portari) Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan (fundași) Alexandru Răută, Paul Anton, Ionut Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim (mijlocasi) Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu (atacanți).

Dinamo va juca primul meci din 2021 miercuri 13 ianuarie, de la ora 19.00, cu Hermannstadt în deplasare. Apoi sâmbătă, 16 ianuarie, ora 20.00, acasă cu Chindia Târgoviște. Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, după 15 etape, cu 16 puncte.

Sursa: Prosport.ro