duminică 3 ianuarie 11:38 PM

       Abonare la google news

Ioan Andone, despre cum îi trata Dan Petrescu pe jucătorii de la CFR Cluj. „E greu de suportat!”


Ioan Andone a vorbit despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, dar și despre modul în care erau tratați jucătorii campioanei României.


Președintele celor de la FC Voluntari crede că „Dan Petrescu e greu de suportat”, dar că nimeni nu ar fi putut face la CFR Cluj ceea ce a făcut el.

Totodată, Ioan Andone susține că Dan Petrescu știa cum să pună presiune asupra jucătorilor și conducătorilor pentru a face performanță, dar și cum să monteze echipa în momente dificile.

Ioan Andone, despre cum erau tratați jucătorii de la CFR de Dan Petrescu

„Dan Petrescu e greu de suportat, în opinia mea. E greu de suportat, ascultă-mă pe mine, dar ce-ţi face el cine a mai făcut?

Pune, la un moment dat, presiune nu numai asupra echipei, ci şi asupra conducerii, şi asupra arbitrilor, el se împarte să pună presiune. Se montează el şi tot el montează echipa”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.  

Ioan Andone nu vede cu ochi buni revenirea lui Edi Iordănescu la CFR Cluj

Totodată, președintele celor de la FC Voluntari, a analizat revenirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a campioanei României și pune sub semnul întrebării numirea acestuia.

„Pe mine m-a mirat punerea lui Edi Iordănescu, iar. Pentru că dacă tu îl dai afară după trei etape, crezi că acum e mai bun? Înseamnă că e campionatul mai slab şi au încredere că îl ia. A luat un trofeu şi tu îl dai… Înseamnă că tu nu ai avut încredere deloc în el. Acum ai încredere? Ce? E alt Edi Iordănescu?”, a mai spus Ioan Andone.

Sursa: Prosport.ro