vineri 1 ianuarie 7:25 PM

       Abonare la google news

Interviu de senzație cu senatoarea AUR. Ce mesaj transmite Guvernului


Interviu de senzație cu senatoarea AUR. Diana Șoșoacă a povestit cum mai mulți oameni politici ”au obligat-o” să intre în Parlament.  Avocata a ținut să precizeze că poporul are o forță incredibilă, mulțumindu-le acestora pentru fiecare ieșire în stradă.


”N-am sperat niciodată pentru că nu mi-am dorit. Am fost forțată de soțul meu ,de Colgeac, de Alexandru Stănila, care m-au obligat si de multi alții.  Mai toți sunt bărbați care mă împingeau pe mine . 2020 a fost luptă, oricum de 20 și ceva de ani m-am tot luptat și m-am luptat și în cei doi ani jumăte când am fost în Guvern și nu am avut cu cine să lucrez” , a preciza avocata.

Citește și: Vești bune pentru HoReCa! OUG privind sprijinul industriei a fost publicat în Monitorul Oficial

”Uitați-vă că și instanțele din Europa au prins curaj, Austria a anulat toate măsurile anticovid. A fost luptă cumplită, acele ieșiri în stradă în care mi-au spus politicieni că așteptau să scot 10 mii de oameni. Poporul nu stie câtă forță are și țin să mulțumesc tuturor care au ieșit în stradă” , a explicat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a vorbit și despre campania de vaccinare care are loc în România, aceasta susține că speră să nu se ajungă la vaccinarea obligatorie. Însă, dacă acest lucru se va întâmpla, conform acesteia, românii trebuie să iasă în stradă”

”Totuși sunt un senator,  sunt un om al statului român,  sunt un senator care trebuie sa aibă grija de sănătatea poporului român și sper să nu ajungem la vaccinarea obligatorie pentru că atunci poporul trebuie sa iasă în stradă. Nu știu dacă politicienii simt, dar România fierbe rău de tot. Eu cred că ar trebuie să aibă mult mai multă grijă ce hotărăsc pentru ca noi suntem acolo și avem o susținere”, a povestit aceasta.

Citește și: Cum a schimbat pandemia viaţa românilor în 2020. 70% au cântat singuri, nu au băut alcool şi au fost la mai puţine nunţi

Cum simte Diana Șoșoacă munca de senatoare. Avocata susține că munca în Parlament este una grea, iar din acest motiv doarme foarte puține ore pe noapte.

”Am stat numai în Parlament. Eu plecam din Parlament, mă duceam la mine la cabinet unde am zeci de plicuri si stăteam până la 3 dimineața. Dormeam trei ore și mă duceam din nou la parlament unde mă duceam sa citesc legislația ce e pe ordinea de zi. O să îmi fac veacul prin Paralment” , povestește senatoarea.

Interviu de senzație cu senatoarea AUR. Soțul Dianei Șoșoacă și-a dat demisia pentru a sta alături de aceasta

”El a trebuit să își dea demisia de unde lucra ca să stea cu mine non-stop evident. Nu e vorba de timp și el și-a dat seama că sunt niște probleme grave, si trebuie sa studieze cu mine la drept. El este chimist ca și profesie” , a explicat avocata.

”Eu am avut covid înainte să se nască, probabil că de aia nu iau că sunt imunizată. Tot la Balș m-am tratat și nu m-au tratat cum trebui. Noroc cu Paul Morar, marele nostru medic de medicină verde care mi-a prescris medicamente naturiste. Acum 20 de ani m-am vaccinat antigripal după câteva zile am făcut o gripă cumplită. O lună de zile am crezut ca mor, 40 grade- 40,5 grade.

”Nu există că această mască te apară de COVID, ei spun că  te apăra de acele picături când vorbești. Este o chestiune de normalitate, problema este că eu am peste 20 de cercetări științifice în care se arată ineficacitatea măstii și efectele adverse provocate de aceasta. Sunt măsuri politice și nu măsuri sanitare

Avocata a ținut să transmită și un mesaj actualului guvern condus de Florin Cîțu, Diana Șoșoacă dorește guvernanților cât mai puține zile: ”Zile puține, cât mai puține zile și o să am grijă de asta. Sunt cu ochii pe ei”

Sursa: Romaniatv.net