Înmormântare cu manele și fără respectarea măsurilor anti-COVID! Oamenii legii au aplicat 15 sancțiuni - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 9:25 PM

Înmormântare cu manele și fără respectarea măsurilor anti-COVID! Oamenii legii au aplicat 15 sancțiuniPolițiștii din Constanța au intervenit la o înmormântare cu manele. Cei prezenți la eveniment au ignorat măsurile anti-COVID, așa că au fost aplicate mai multe sancțiuni.

Oamenii legii au văzut imaginile cu cortegiul funerar pe rețelele de socializare și s-au autosesizat. La fața locului s-au dus mai multe echipaje de la Poliție, Poliția Locală și Jandarmerie. Pentru că mai multe persoane, inclusiv organizatorul evenimentului, au refuzat să respecte indicațiile polițiștilor, au fost aplicate 15 sancțiuni.

15 persoane care participau la înmormântare au fost amendate de polițiștii din Constanța deoarece nu purtau măști de protecție. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNII NU SE LASĂ ȘI PETREC ÎN CONTINUARE. OAMENII LEGII AU DAT AMENZI ÎN VALOARE DE 10.000 DE LEI)

 „Polițiștii au procedat la identificarea celor care nu s-au conformat indicațiilor, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care una pentru organizatorul evenimentului, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani și 14 pentru participanții care nu purtau mască de protecție”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

(VEZI ȘI: SCANDAL DE PROPORȚII ÎN MARAMUREȘ! I-A AMENINȚAT PE POLIȚIȘTI CU MOARTEA, PENTRU CĂ I-AU ÎNTRERUP PETRECEREA)

Sursa: Cancan.ro