miercuri 25 ianuarie 12:22 PM

       Abonare la google news

Incredibil! Ce au putut să găsească două turiste din Spania în apartamentul închiriat în București


Două tinere din Spania și-au dorit să petreacă finalul de an în România. Au ales ca destinație Bucureștiul și au închiriat un apartament în care să locuiască pe toată perioadă excursiei. Deși au venit încrezătoare, cele două au avut parte de o surpriză atunci când au ajuns în locuință. Ce au descoperit acestea?


Două tinere din Spania au avut parte de un șoc atunci când au ajuns în apartamentul închiriat din București. Acestea au făcut turul casei și le-au prezentat internauților ce au descoperit. La prima vedere nimic nu pare suspect. Cele două fete prezintă un apartament modest, trec prin fiecare cameră și schimbă impresii.

Însă, atitudinea lor se schimbă în momentul în care descoperă în apartament o ușă mică albă. Cele două o deschid temător și au parte de un șoc. Ușa duce către o încăpere întunecată, plină de umezeală și mucegai, cu o scară ce duce către multe alte uși. Inițial, cele două tinere s-au speriat, pe bună dreptate, și au închis repede ușa și au blocat-o cu un dulap.

(CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE A DESCOPERIT UN BĂRBAT ÎN VASUL DE TOALETĂ DIN PROPRIA CASĂ: ”SUNT DĂUNĂTOARE”)

„Am dormit cu cuțitele pe noptieră”

Ulterior, tinerele din Spania au contactat proprietarul și i-au cerut explicații. Acestea se temeau ca nu cumva cineva să pătrundă în apartament prin acea ușă. Cele două au aflat că nu au de ce să se teamă și chiar au prins curaj să exploreze zona. Se pare că după acea ușă se ascundeau doar niște gazometre, fiind o parte mai veche a blocului ce nu mai este folosită.

Chiar dacă au primit asigurări că totul este în ordine, cel două fete nu au avut un somn prea liniștit. Acestea le-au spus internauților că și-au luat toate măsurile de precauție și chiar au dormit cu cuțitele pe noptieră.

„Concluzie, suntem în viață, totul este minunat. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este în siguranță, că nu este nimic în neregulă, că sunt doar contoare de gaz şi că nu trebuie să ne fie frică. Dar, pentru orice eventualitate, am dormit cu cuțitele pe noptieră”, au spus tinerele.

(VEZI ȘI: AU ÎNCHIRIAT O VILĂ ÎN BUȘTENI, DAR AU AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ DE PROPORȚII. CE AU DESCOPERIT NIȘTE ROMÂNI CÂND AU AJUNS LA FAȚA LOCULUI)

Cancan.ro