luni 23 ianuarie 2:21 PM

       Abonare la google news

Incredibil! Ce au făcut Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan după ce s-au întors din Maldive. Fanii sunt bulversați


Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan par să amâne presupusa despărțire. Nu este de mirarea având în vedere că viața celor doi continuă ca și când nimic nu s-a întâmplat. De data aceasta au petrecut o mini-vacanță în zona Sibiului. 


După ce în urmă cu doar o săptămână Rareș Ciciovan a anunțat că relația dintre el și Georgiana Lobonț se va termina cu un divorț, iată că lucrurile nu sunt atât de dramatice pe cum s-a lăsat să se creadă.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au anunțat că divorțează după 7 ani de căsnicie

Vezi și: VLĂDUȚA LUPĂU A RĂBUFNIT! CE A DECLARAT ARTISTA DUPĂ CE FINA EI, GEORGIANA LOBONȚ A FOST LA UN PAS DE DIVORȚ: „CIRCUL, PROSTEALA ADUC BANI, FAIMĂ…”

Mesajul bărbatului a fost făcut public imediat după ce au pozat în cel mai fericit într-o vacanță în Maldive. Nimic anormal până aici, însă, dacă toată lumea se aștepta ca acesta să fie divorțul anului, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Georgiana Lobonț și Rareș alături de nașii lor/ Sursă foto: Instagrm

La doar câteva zile de când cei doi s-au întors pe meleaguri românești, Georgiana Lobonț și încă actualul soț au plecat în vizită la nașii lor. Nu doar că au lăsat loc interpretărilor, dar cei doi se comportă ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Vezi și: CE TARIF ARE GEORGIANA LOBONȚ. CÂȚI BANI TREBUIE SĂ SCOȚI DIN BUZUNAR DACĂ VREI SA-ȚI CÂNTE LA NUNTĂ SAU BOTEZ

Cântăreața a publicat o serie de imagini pe Instagram, acolo unde le-a împărtășit fanilor cele mai reușite momente. Alături de nașii lor, Georgiana și Rareș și-au convins fanii că locul lor este împreună în aceeași familie. Rămâne de văzut dacă toate aceste activități sunt menite să reaprindă flacăra iubirii, ori pur și simplu cei doi au o relație de prietenie de dragul celor doi copii.

Reamintim că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt căsătoriți de mai bine de șapte ani și au doi copii împreună, o fetiță și un băiețel. Cei doi s-au cunoscut în liceu și artista afirma, în urmă cu ceva vreme, că a fost dragoste la prima vedere. Fanii îi știu ca un cuplu de nedespărțit.

 

Cancan.ro