Incendiu în Capitală din cauza artificiilor, în noaptea de Revelion - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 12:04 PM

Incendiu în Capitală din cauza artificiilor, în noaptea de RevelionA fost incendiu în Capitală, în noaptea de Revelion, din cauza artificiilor. Panica s-a declanșat într-un bloc, după ce balconul unuia dintre apartamente a luat foc.

Incidentul a avut loc în sectorul 6 din Bucureşti, acolo unde balconul unui apartament a luat foc din cauza artificiilor aruncate la trecerea dintre ani. Imediat, vecinii, primii care au văzut focul, au sunat la 112, iar pompierii au ajuns la fața locului în doar câteva minute, pentru a stringe flăcările ce se extinseseră pericuos, scrie antena3.ro. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU LA SPITALUL CFR BRAȘOV! O PRIZĂ DE LA CENTRUL DE VACCINARE A LUAT FOC. A FOST SOLICITATĂ INTERVENȚIA POMPIERILOR)

Incendiu în Capitală din cauza artificiilor, în noaptea de Revelion

În plus, proprietarii locuinţei nu erau acasă în acel moment. Din fericire, nu au existat victime, după ce focul din balconul apartamentului a fost lichidat. (NU RATA: 7 OAMENI AU MURIT ÎN URMA UNUI INCENDIU IZBUCNIT LA SECȚIA ATI A UNUI SPITAL DIN EGIPT. VICTIMELE ERAU INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS)

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul în urma căruia balconul a luat foc și cine se face vinovat pentru asta.

Sursa: Cancan.ro