vineri 1 ianuarie 6:10 PM

       Abonare la google news

În Scoția se joacă tare din primele zile ale anului 2021 » Argumentăm pontul în cota 1.60 la Glasgow Rangers – Celtic!


Sâmbătă de la ora 14:30 pe „Ibrox” va avea loc derby-ul Scoției dintre Glasgow Rangers și Celtic, partida contând pentru runda a XXII-a a acestui sezon din Premiership.


Rivalitatea născută în urmă cu 130 de ani, a crescut cu fiecare derby Old Firm, iar acest episod se anunță a fi din nou la înălțime. După 21 de runde scurse din acest sezon competițional, Rangers este pe primul loc și are un avans de 16 puncte față de marea sa rivală, Celtic având însă și trei meciuri mai puțin disputate.

Cu 59 de puncte acumulate și un golaveraj de 56-5, având cea mai bună ofensivă dar și defensivă din Premiership, Rangers abordează acest episod Old Firm neînvinsă (19 victorii, 2 remize). De partea cealaltă, „alb-verzii” au 43 de puncte din 18 meciuri (13 victorii, 4 remize și un eșec) și un golaveraj de 45-14. Singura înfrângere al truppei pregătite de Neil Lennon în acest sezon, a fost înregistrat în runda a 11-a a acestui campionat pe teren propriu în eposidul trecut Old Firm, scor 2-0, Rangers impunându-se grație dublei semnată de Goldson.

Pentru echipa lui Ianis Hagi, care este dat ca titular în derby, acesta este cel mai bun start de campionat din ultimele decenii. Pentru ca totul să fie la superlativ este nevoie însă de victorie în derby, iar băieții lui Steven Gerrard sunt deciși să dea totul în cele 90 de minute de pe „Ibrox” pentru a-și dovedi supremația față de marea sa rivală.

Pont: Glasgow Rangers – Celtic, 1X și peste 1.5 goluri – cota 1.60

Echipe probabile Glasgow Rangers – Celtic
Glasgow Rangers: McGregor- Tavernier, Goldson, Helander, Barisic- Davis, Aribo, Kamara- Hagi, Morelos, Kent
Celtic: Barkas- Frimpong, Bitton, Ajer, Taylor- Soro- Christie, Turnbull, McGregor- Griffiths, Edouard

Sursa: Prosport.ro