În ce ipostază a fost surprinsă Carmen Iohannis în 2021. Toți ochii au fost ațintiți asupra ei - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 9:07 AM

În ce ipostază a fost surprinsă Carmen Iohannis în 2021. Toți ochii au fost ațintiți asupra eiPrima apariție publică a cuplului prezidențial Carmen și Klaus Iohannis din anul 2021. Soția șefului de stat a impresionat cu alegerea vestimentară.

Carmen Iohannis, prima ținută din 2021. Soția președintelui a surprins din nou

Primele imagini cu președintele Klaus Iohannis din acest an. Șeful statului a păstrat și în 2021 obiceiul de a merge la biserică, la slujba de duminică. Alături de el s-a aflat și soția. Carmen Iohannis a ales o ținută primăvăratică pentru acest început de an, renunțând la cizme și optând pentru pantofi cu toc. În acest timp, președintele a ales o ținută sobră, purtând un costul negru, o cămașă simplă, cravată și o geacă de culoare închisă, în ton cu vremea mohorâtă de afară.

  • Sibiul a ieșit recent din carantină. S-au deschis terasele, cafenelele și restaurantele din oraș.

Sibiul a scăpat de restricții 

Restricțiile impuse de autorități au dat roade. Astfel, după patru săptămâni de carantină, rata de infectare a scăzut confiderabil, așa că de la o incidență de 14 la mia de locuitori la nivelul județului, specialiștii în sănătate vobesc acum despre un indice de doar 3,65 la mia de locuitori. În acest condiții, prefectul a anunțat în 14 decembrie că măsura carantinării va fi anulată în toate localitățile din județ. Cetățenii care au respectat măsurile se pot bucura acum de o reducere a restricțiilor.

„Efortul comun, al tuturor sibienilor, depus pe parcursul celor 4 săptămâni de carantină, nu a fost în zadar și a dus la o scădere a numărului de cazuri și la o transmitere comunitară mai redusă. Drept urmare, începând de luni, 14 Decembrie ora 05:00 măsura de carantină se încheie în toate localitățile din județ”, a scris prefectul într-un comunicat de presă.

„Mulțumesc tuturor cetățenilor care au respectat măsurile și au dat dovadă de responsabilitate, spirit civic și solidaritate! Sărbătorile se apropie și este necesar să fim în continuare precauți și să ne protejăm respectând măsurile impuse pe perioada stării de alertă”, a completat acesta.

Edilul a fost diagnosticat cu COVID-19

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, a fost diagnosticat cu COVID-19 în noiembrie 2020.  „Vă informăm că domnul prefect, Mircea Crețu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2 în această seară”, a anunțat Prefectura Sibiu în 3 noiembrie 2020. „Aveți grijă de sănătatea voastră și protejați-vă”, mai este notat în mesaj.

  • Târgul de Crăciun de la Sibiu din acest an a fost anulat din cauza creșterii numărului de noi cazuri cu SARS-CoV-2.

Sursa: Playtech.ro