Impresarul lui Olimpiu Moruțan, șocat de oferta pentru „perla” de la FCSB: „E posibil să se facă!” Când e ziua decisivă - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 9:27 PM

Impresarul lui Olimpiu Moruțan, șocat de oferta pentru „perla” de la FCSB: „E posibil să se facă!” Când e ziua decisivăOlimpiu Moruțan ar putea să plece luni de la FCSB! Impresarul vedetei lui Gigi Becali confirmă oferta tentantă din Emiratele Arabe Unite și susține că sunt șanse importante ca mutarea să se realizeze.

Până să-l transfere pe Dennis Man, în Serie A cel mai probabil, Gigi Becali este gata de o lovitură la care nici nu se aștepta: Olimpiu Moruțan ar putea fi vândut în Emirate pentru mai mult de 10 milioane de euro.

Olimpiu Moruțan (21 de ani) trece și el printr-o perioadă bună, la fel ca Dennis Man. Fotbalistul venit în Capitală de la FC Botoșani a jucat în 16 mecuri pentru FCSB în sezonul 2020 – 2021, dintre care două în preliminariile Europa League, a dat 3 goluri și 10 pase decisive. „Cred că în Spania mi s-ar potrivi foarte bine, dar nu depinde de mine. O să vedem, pe viitor, unde o să ajung. În place că în Spania e mai mult pe tehnică, pasare și un joc mai puțin pe forță”, a spus Moruțan, anul trecut, atunci când a fost întrebat campionatul care i s-ar potrivi cel mai bine.

Olimpiu Moruțan, transfer de zece milioane de euro în Emirate? Impresarul e șocat: „Un salariu fabulos!”

Florin Vulturar susține că luni este ziua decisivă în privința transferului lui Moruțan, despre care spune că ar urma să încaseze „un salariu fabulos”.

„Nici mie nu-mi vine să cred. E o ofertă foarte mare. E posibil să se facă transferul. Un salariu fabulos pentru Oli! Nea Gigi e dispus să negocieze, dânsul vrea 15 milioane de euro. Nu suntem foarte departe. Luni vom avea o discuție cu cei din Emirate și cu domnul Becali. E greu să se plătească sume de 10 milioane pentru un jucător din Europa în acest moment”, a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan, conform GSP.

Sursa: Prosport.ro