duminică 3 ianuarie 4:40 PM

       Abonare la google news

Impresarul lui Dan Petrescu, anunț de ultima oră despre viitorul antrenorului. „Este un club de top la nivel european!”


Nikolai Pyrneu, impresarul lui Dan Petrescu, a făcut un anunț de ultima oră despre viitorul antrenorului român.


Agentul lui Dan Petrescu a vorbit pentru presa jurnaliștii ruși despre sitauția în care se află tehnicianul român și susține că acesta vrea să revină în Rusia și a dezvăluit că „Bursucul” este în negocieri cu două formații.

Nikolai Pyrneu susține că Dan Petrescu este în negocieri cu ȚSKA Moscova și Lokomotiv Moscova, două dintre cele mai puternice echipe din Rusia. Mai mult, agentul „Bursucului” susține că acesta are oferte și din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

Impresarul lui Dan Petrescu, anunț de ultima oră despre viitorul antrenorului

„Dan se simte foarte bine, se odihneşte după ce a plecat de la CFR Cluj. Există deja propuneri din Arabia Saudită, din Emiratele Arabe Unite, dar încă ne gândim. Dar, aşa cum am spus de multe ori, prioritatea lui este să se întoarcă în Rusia.

Petrescu este pregătit să lucreze, dar nu depinde de noi. ŢSKA Moscova ar fi interesantă pentru el. Este un club de top la nivel european, orice antrenor normal se vede la această echipă. La fel ca la Spartak”, a declarat Nikolai Pyrneu pentru RIA Novosti.

Dan Petrescu a câștigat trei titluri cu CFR Cluj

Dan Petrescu și-a reziliat contractul cu CFR Cluj pe 20 noiembrie 2020, iar locul acestuia pe banca tehnică a campioanei României a fost luat de Edi Iordănescu.

„Bursucul” a ajuns prima dată pe banca tehnică a CFR-ului pe 10 iunie 2017 și a stat la echipa din Gruia până în iunie 2018, după care a plecat la GZ Hengfeng. Antrenorul român a revenit la campioana României pe 22 martie 2019 și a stat până pe 30 noiembrie 2020. Cu gruparea din Gruia a reușit să câștige trei titluri și s-a calificat de două ori în grupele Europa League.

Sursa: Prosport.ro