Impresarul lui Compagno a vorbit în premieră despre plecarea italianului de la FCSB - Știrile.eu

vineri 17 martie 2023 10:00 AM

Impresarul lui Compagno a vorbit în premieră despre plecarea italianului de la FCSB


Italianul a ajuns în centrul atenţiei după ce a fost monitorizat de selecţionerul Roberto Mancini şi s-a aflat pe lista sa lărgită în vederea primelor meciuri din campania de calificare pentru Euro 2024.

„De doi ani face lucruri extraordinare. În 2022 a marcat 24 de goluri, mai mult decât toți atacanții italieni. A fost desemnat de jucători, antrenori și ziare cel mai bun jucător străin din SuperLiga României. În sezonul curent a marcat 16 goluri plus unul în Liga Conferințelor, împotriva lui Anderlecht”, era argumentaţia lui Maninci pentru interesul manifestat în jurul atacantului care evoluează la vicecampioana României.

Impresarul lui Compagno, Alessandro Pezzoli a vorbit în presa din peninsulă despre felul în care fotbalistul pe care îl reprezintă a primit toată această atenţie oarecum neaşteptată.


„Suntem mândri că Mancini îl urmărește, chiar dacă este doar o pre-convocare. Este mărturia că se descurcă bine”, a declarat agentul.

Comparaţia onorantă

Compagno a ajuns în România din San Marino, iar FCSB a plătit pentru el 1,5 milioane de euro în vara anului trecut. Explozia sa este comparată cu cea a unui vicecampion mondial.

„Fiecare jucător are creșterea lui și vremurile lui, unii sunt pregătiți mai devreme, alții mai târziu, mai ales când vine vorba de atacanți cu aceste caracteristici. Are 26 de ani, dacă mă gândesc că poate că Giroud trăiește cel mai bun moment al lui la 35 de ani la Milan… Din punctul de vedere al mentalității și calității, are mulți ani înainte de niveluri excelente”, a mai adăugat Pezzoli.

Planurile lui Compagno

Lui Compagno i-a crescut cota doar pentru că Mancini a vorbit despre el. Fotbalistul a intrat deja pe lista selectă de jucători de pe urma cărora Gigi becali ar vrea să se îmbogăţească.

„În acest moment este concentrat să încheie sezonul în cel mai bun mod posibil și să-și atingă obiectivele. FCSB se află în prezent la 3 puncte în spatele liderilor și Andrea este golgheterul din campionat. La finalul sezonului vom trage concluzii. Este normal ca în Italia, ca și în străinătate, să-l remarce”, a precizat impresarul fotbalistului de 26 de ani.

Pezzoli consideră că venirea în România a reprezentat poarta de afirmare de care italianul avea nevoie.

„Știam că este un jucător cu caracteristici tehnice și umane importante și cu vizibilitatea potrivită poate exploda. România este o ligă competitivă care crește rapid din punct de vedere economic și structural, aproape toate cluburile au stadioane noi. Ştie să joace singur, să joace cu echipa și are simțul golului”, a încheiat agentul atacantului.

 

Playsport.ro