Imaginile zilei! Mizerie și defecțiuni într-un tramvai din București: „Cam așa se circulă în 2023” - Știrile.eu

joi 2 februarie 2023 6:02 PM

Imaginile zilei! Mizerie și defecțiuni într-un tramvai din București: „Cam așa se circulă în 2023”


Neregulile semnalate într-un tramvai din București au ajuns să fie subiect de discuție pe rețelele de socializare. O bucureșteancă a postat mai multe fotografii cu mizeria din mijlocul de transport în comun, iar internauții au reacționat de îndată.

Modul deplorabil în care arată un tramvai de pe linia 32 din București a ajuns subiect de discuție pe internet, după ce o femeie a postat mai multe imagini din interiorul mijlocului de transport în comun. Cetățenii călătoresc în condiții inumane într-un tramvai care circulă pe linia 32 din  Sectorul 5, între Depou Alexandria și Piața Unirii.  În imaginile respective se poate observa mizeria de pe geamuri și de pe scaune.

„Cam în așa tramvaie se circulă în 2023”, a scris o locuitoare a Capitalei pe un grup de reclamații la adresa STB, relatează B365. 

(CITEȘTE ȘI: Incident șocant într-un autobuz din Iași. Bărbat, dat jos din mijlocul de transport în comun, după ce a pipăit mai multe femei)


Imaginea surprinde modul în care arată un tramvai din București / foto: Facebook

În imaginea de mai sus se poate observa cum ploaia intră pe lângă geamul montat defectuos și cum apa se prelinge apoi cu tot cu negrul de fum de la cheder.

Imaginile cu tramvaiul respectiv au făcut înconjurul internetului

Și nu e doar atât. Pe lângă defectele de reparație, se poate observa și faptul că în tramvai intră apă pe la ferestrele montate necorespunzător. La postarea respectivă, internauții nu s-au ferit să lase comentarii „tranșante”.

„Curățenia ca curățenia dar să te plouă în tramvai? Aici nu mai tine nici de firma de curățenie nici de lumea care circulă cu ele ci de vechiturile de tramvaie pe care doar le cârpesc și asta când își aduc aminte. In rest? Deschide umbrela și în tramvai!”, a scris o femeie la postarea respectivă.

(VEZI ȘI: „Un jaf suprarealist!” Ce a pățit un taximetrist român, după ce a luat un turist german din aeroport)

Cancan.ro