Imagini șocante | O prezentatoare din Columbia a leșinat în direct la TV (Video) - Știrile.eu

vineri 24 martie 2023 7:02 AM

Imagini șocante | O prezentatoare din Columbia a leșinat în direct la TV (Video)


O prezentatoare s-a prăbușit în direct, în timpul unei emisiuni. Elianis Garrido este co-prezentator al emisiunii Lo Sé Todo, de la o televiziune din Columbia, când i s-a făcut rău şi a leşinat, spre îngrijorarea colegilor.


În imaginile surprinse în studio, se vede cum actriţa şi modelul stă tensionată pe scaunul ei, alături de colegul său, Ariel Osori, anunță romaniatv.net.

La un moment dat, s-a îndepărtat de cadru cu mâinile în jurul gurii. Câteva clipe mai târziu, a căzut de pe scaun, în timp ce membrii echipajului au sărit pentru a o ajuta. Incidentul a avut loc pe 16 martie, dar imaginile au fost publicate abia acum.

Se pare că Elianis Garrido avea ceva „probleme respiratorii”

Osorio s-a uitat îngrijorat în jur și apoi a sărit în picioare, cerând canalului să ia o pauză publicitară. Colegii au mutat-o apoi pe Garrido într-o altă parte a platoului, unde i s-a oferit ajutor, înainte de a fi dusă la spital.

Se pare că victima avea ceva „probleme respiratorii”. Osario s-a adresat în direct mamei lui Garrido, spunându-i: „Totul este bine, Eli este în regulă. Face un control de verificare și este bine, nu vă faceți griji. Te va suna în curând”.

Câteva zile mai târziu, Garido a mulțumit celor 6,2 milioane de urmăritori pe Instagram pentru sprijinul lor. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre”.

Stiripesurse.ro