vineri 1 ianuarie 1:12 PM

       Abonare la google news

Imagini șocante! Fotbalistul Elabdellaoui de la Galatasaray a ajuns la spital după ce i-a explodat o petardă în mână. Norvegianul are arsuri pe faţă


Omar Elabdellaoui, fotbalistul norvegian legitimat la Galatasaray Istanbul, a ajuns la spital după ce i-a explodat o petardă în mână, în timp ce sărbătorea acasă Anul Nou. Presa sportivă de la Istanbul abundă de informații vizavi de acest incident.


Vicepreședintele Galatasaray, Abdurrahim Albayrak, antrenorul Fatih Terim și căpitanul Arda Turan s-au alăturat lui Elabdellaoui în spital pentru a afla ultimele vești despre starea acestuia.

Informațiile din media turcă sugerează că jucătorul primește tratament de la medici specialiști încă de la primele ore ale anului 2021. Cel mai mare risc pentru acesta este în posibila pierdere a vederii.

Imagini șocante! Elabdellaoui de la Galatasaray a ajuns la spital după ce i-a explodat o petardă în mână. Norvegianul are arsuri pe faţă

“Jucătorului nostru Omar Elabdellaoui, care a ajuns la Liv Hospital, sponsorul nostru, după ce a suferit un accident acasă, seara, i s-au acordat primele îngrijiri. Jucătorul nostru are arsuri la faţă şi în urma unor investigaţii amănunţite se va stabili în ce măsură sunt afectaţi şi ochii. Fotbalistul nostru este conştient şi viaţa sa nu este în pericol”, se arată pe site-ul clubului din Istanbul.

Potrivit Hurriyet, vicepreşedintele grupării, Abdurrahim Albayrak, s-a deplasat imediat la spital după ce a aflat de accident. “Omar poate să vorbească, este cooperant cu medicii. Vom face tot ce putem ca să îl ajutăm. El este sufletul nostru, o parte din noi. Suntem foarte afectaţi”, a declarat Albayrak, oficialul formației Cim Bom.

Acesta a fost foarte dur la porțile centrului medical: „Ofițerul de ambulanță face fotografii și le împarte pe rețelele de socializare. Este păcat. Este un mare păcat. Această persoană are 3 copii, Galatasaray are 30 de milioane de fani. Există mii de oameni, familii și prieteni preocupați în țara asta. Ce conștiință poate servi o astfel de fotografie? Vom urmări acest fapt până la capăt și vom discuta cu avocații pe această temă”.

Sursa: Prosport.ro