Imaginea care a devenit virală după revelionul lui Dan Negru! Prezentatorul a făcut haz de necaz iar internauții au apreciat postarea - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 5:02 PM

Imaginea care a devenit virală după revelionul lui Dan Negru! Prezentatorul a făcut haz de necaz iar internauții au apreciat postareaDe această dată noapte dintre ani a fost una mai aparte. Din cauza pandemiei petrecerile grandioase au fost anulate, iar majoritatea românilor au petrecut Revelionul acasă. Așa că atracția principală a serii a fost Revelionul cu Dan Negru, devenit deja tradiție.

Mulți dintre români au marcat trecerea în noul an în fața televizorului urmărind emisiunea prezentată în fiecare an de către Dan Negru. Astfel, unii dintre internauți s-au gândit să facă haz de necaz iar pe baza temei „Revelionul cu Dan Negru” au apărut mai multe glume, una dintre ele devenind virală. (CITEȘTE ȘI: CUM VA PETRECE DAN NEGRU NOAPTEA DINTRE ANI: „NU E O OPȚIUNE BUNĂ”)

În mediul online a apărut o imagine care surprinde una dintre variantele în care românii au petrecut Revelionul. În fotografie este prezentat un cuplu tânăr, care urmărește emisiunea lui Dan Negru, difuzată în noapte dintre ani. Însă partea masculină a cuplului pare atât de prinsă de emisiune încât a uitat complet de parteneră și de romantism.

„Să nu faceți asta”

Dan Negru a văzut și el imaginea și a repostat-o pe contul său de Instagram. Prezentatorul a apreciat umorul internauților. Deși a gustat gluma, Dan  Negru și-a sfătuit urmăritorii să nu facă la fel ca tânărul din imagine. (VEZI ȘI: CE MESERIE NEAȘTEPTATĂ A AVUT DAN NEGRU, ÎNAINTE DE A FI „REGELE REVELIOANELOR”. CUM A AJUNS ÎN TELEVIZIUNE, DUPĂ O EROARE LA JOB)

Vedeta Antena1 a dat de înțeles că nici măcar emisiunea lui nu trebuie să te facă să uiți de parteneră și de nevoile acesteia.

„Culese azi de prin online. Să nu faceți asta”, a fost îndemnul lui Dan Negru ce a însoțit fotografia ce a devenit virală.

Sursa: Cancan.ro