miercuri 25 ianuarie 9:38 AM

       Abonare la google news

Iluzia optică a zilei | Găseşte cuvântul „document” din această imagine în 20 de secunde şi eşti un geniu


CANCAN.RO vă prezintă iluzia optică a zilei. Dacă aveți ochi de vultur găsiți cuvântul ”document” în 20 de secunde. Ești pregătit să descoperi dacă ești un geniu?


O iluzie optică este o imagine care îți pune mintea la încercare. Este vorba despre o imagine fascinantă, care are capacitatea de a schimba forma unui obiect, unui desen sau unor personaje umane.

Vezi și: Pune-ți mintea la treabă și încearcă să găsești cuvântul ”document” din imaginea de mai jos. Crezi să reușești?

Studiile arată că iluziile optice fac parte din domeniul psihanalizei și evidențiază modul în care un individ percepe lucrurile. Fiecare om poate privi lucrurile sau imaginile în mod diferit, formându-și o percepție distinctă, în funcție de unghiul din care privește imaginea.

Iluzia optică a zilei: Găseşte cuvântul „document” din această imagine în 20 de secunde şi eşti un geniu

Pune-ți mintea la treabă și încearcă să găsești cuvântul ”document” din imaginea de mai jos. Crezi să reușești? Nu vă stresați prea tare dacă nu puteți găsi răspunsul. Iluzia optică de astăzi este mai mult un joc distractiv. . Dacă ești calm și relaxat, poți afla răspunsul înainte de cele 20 de secunde.

Ce reprezintă nivelul IQ-ului?

Vezi și: TEST DE PERSONALITATE INEDIT | CUM TE CARACTERIZEAZĂ FORMA DINŢILOR? SPUN TOTUL DESPRE TINE

IQ-ul reprezintă măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană prin rezolvarea unor teste, prin rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern, într-un ansamblu de numere sau imagini. În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

  • IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
  • IQ între  131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
  • IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;
  • IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;
  • IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență.

Cancan.ro