Ilie Năstase și Ion Ion Țiriac, colindați de Alina Eremia, Selly și Codin Maticiuc: „Pe ea o primim, pe voi mă mai gândesc!" Câți bani au strâns | VIDEO - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 6:56 PM

Ilie Năstase și Ion Ion Țiriac, colindați de Alina Eremia, Selly și Codin Maticiuc: „Pe ea o primim, pe voi mă mai gândesc!” Câți bani au strâns | VIDEOVloggerul Selly și Alina Eremia l-au ajutat pe Codin Maticiuc să strângă bani de Sărbători! Printre persoanele la care au ajuns au fost și Ilie Năstase și Ion Ion Țiriac.

Cei trei au cântat şi au recitat colinde pentru Ilie Năstase, Ion Ion Ţiriac, Cristina Ich, Nicole Cherry, Inna şi Elena Băsescu, iar la final a fost anunţată o sumă impresionantă!

Cu banii strânși, Maticiuc își propune să renoveze un etaj de la spitalul Fundeni. Donațiile au fost primite de la mai mulți influenceri, personalității din sport sau artiști. În total, Selly, Alina și Codin au adunat 28 000 de euro.

Ilie Năstase și Țiriac Jr, colindați de Alina Eremia, Selly și Codin Maticiuc. Plugușor amuzant pentru fostul lider ATP

Selly a fost reticent când i s-a propus să meargă la Ilie Năstase şi Ion Ion Ţiriac, iar vloggerul a fost luat tare de primul lider ATP! Ilie a glumit cu cei trei colindători: „Pe ea o primim, dar pe voi mă mai gândesc!”. În schimb, Ion Țiriac Jr. a fost mai serios și l-a sfătuit pe Selly să-i încurajeze pe tineri să joace tenis.

Selly, Alina Eremia și Codin Maticiuc le-au recitat lui Ilie Năstase și Țiriac Jr. un plugușor adaptat: „Aho, aho, copii şi fraţi / Staţi puţin un pic, nu vă speriaţi! /Lângă noi v-alăturaţi şi pentru copii donaţi / Mâine anul se-nnoieşte, Ţiriac se pregăteşte / Să plece la colindat, într-un avion privat / Facem spitale frumoase, ne ajută domnul Năstase / Ne ajută şi Ion Ion, tot spitalul îl renovăm!”, a fost colindul amuzant al vedetelor.

 

„Pentru cine nu ştie despre acţiunea lui Codin, el modernizează spitale de stat din România care au neapărată nevoie şi urgentă nevoie de modernizare. Lucrează acum la Spitalul Fundeni unde modernizează secţia de oncologie pediatrică. Vrea să se extindă în toată ţara cu proiectul ăsta„, a spus vlogger-ul Selly despre proiectul caritabil al prietenului său.

Sursa: Prosport.ro