Ilie Năstase se minunează de Ion Țiriac: „Să ajungi să ai avioanele tale private după ce ne-am hrănit din conserve..." - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 6:06 PM

Ilie Năstase se minunează de Ion Țiriac: „Să ajungi să ai avioanele tale private după ce ne-am hrănit din conserve…”Ilie Năstase (74 de ani) face o declarație memorabilă despre bunul său prieten Ion Țiriac (81 de ani)! Năstase este uluit de nivelul la care a ajuns Țiriac, în condițiile în care cei doi au pornit de la zero.

Ilie Năstase și-a adus aminte de perioada în care se chinuia să supraviețuiască, la propriu, împreună cu Ion Țiriac, în lumea tenisului! Premiile erau incomparabil mai mici decât cele din prezent, iar Năstase și Țiriac faceau sacrificii uriașe în timpul turneelor.

Rememorând acele vremuri, Ilie s-a minunat de ceea ce a reușit prietenul său în domeniul afacerilor. Cei doi au fost nevoiți la un moment dat să doarmă și pe plajă în Italia. Ion Țiriac are acum o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari și deține mai multe avioane private, pe care le pilotează chiar el.

Ilie Năstase, uimit de nivelul la care a ajuns Ion Țiriac: „Noi am luat-o de jos de tot! Și ca să ajungi să ai avioane private…”

Ilie Năstase a depănat amintiri cu Ion Țiriac și a făcut o declarație memorabilă despre colegul său din naționala de Cupa Davis: „Țiriac spune mereu: ‘Ilie a dormit mai mult cu mine decât cu toate cele cinci neveste’. Noi am plecat de la zero! Ne luam conserve cu noi la turnee ca să ne putem hrăni, am dormit și pe plajă în Italia.

Am luat-o de jos de tot. Și ca să ajungi să ai avioanele tale private, să mai și pilotezi, când ție îți era frică… Țin minte că mergeam cu el în SUA și spunea să îl țin de mână în avion, îi era frică. Și acum, la 81 de ani, să ajungi să pilotezi un avion privat, e ceva incredibil”, a spus Ilie Năstase, fost lider mondial, la emisiunea „Rețeaua de idoli” de la TVR 2.

Ilie Nastase (S) si Ion Tiriac (D) asculta discursul sustinut de sportiva Simona Halep in Salonul Oficial al aeroportului Henri Coanda, luni, 15 iulie 2019. Simona Halep a castigat, sambata, finala de la Wimbledon in fata Serenei Williams, in doua seturi, scor 6-2, 6-2, acesta fiind cel de-al doilea titlu de Mare Slem obtinut de sportiva, dupa cel de la Roland Garros, din 2018. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ion Țiriac a făcut la rându-i o declarație fabuloasă despre Ilie Năstase, despre care a spus, mai în glumă, mai în serios, că ar vrea să îi ofere câteva wild carduri „ca să îl mai înstărescă un pic”. 

Sursa: Prosport.ro