Ianis Hagi, veste proastă la început de an! Scoțienii anunță că va fi din nou rezervă în derby-ul cu Celtic: „Trebuie să accepte asta!”. Schimbarea de ultim moment de la Rangers - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 10:41 PM

Ianis Hagi, veste proastă la început de an! Scoțienii anunță că va fi din nou rezervă în derby-ul cu Celtic: „Trebuie să accepte asta!”. Schimbarea de ultim moment de la RangersIanis Hagi este într-o formă de zile mari la Rangers, dar românul nu va fi titular tocmai în cel mai important meci al sezonului, marele derby cu Celtic, programat sâmbătă, la prânz. Daily Record subliniază că Steven Gerrard a gândit o formulă de start fără jucătorul nostru în primul unsprezece.

După ce a fost la înălțime cu St. Mirren, oferind un assist grozav, iar cu Hibernian a reușit să marcheze golul decisiv, Ianis Hagi va fi iar rezervă cu Celtic, într-un moment în care românul traversa o formă excelentă.

Steven Gerrard n-a mizat niciun minut pe Ianis Hagi în partida tur cu Celtic, din luna octombrie. Atunci, Rangers a câștigat cu 2-0 pe terenul marii rivale și a făcut un pas important spre titlul mult așteptat de fani.

Ianis Hagi, prima veste proastă în 2021! Va fi doar rezervă în marele derby Rangers – Celtic

„Ianis Hagi este în formă, a devenit un jucător important după ce a marcat și a oferit assist-uri, însă întoarcerea lui Ryan Kent în formula de start este inevitabilă. În aceste condiții, românul va fi nevoit să accepte postura de a sta pe bancă”, scriu jurnaliștii de la Daily Record.

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni de pe teren în victoria lui Rangers cu St. Mirren, scor 2-0. Fiul lui Gică Hagi a oferit un assist superb și a fost lăudat de comentatorul meciului, de fanii grupării din Glasgow, dar și de jurnaliștii scoțieni.

Steven Gerrard nu se va putea baza cu Celtic pe doi jucători importanți: Ryan Jack și Scott Arfield. În aceste condiții, Kamara, Davis și Aribo ar urma să fie titulari în derby-ul de duminică, după ce l-au impresionat pe Gerrard în victoriile cu St. Mirren (2-0) și Hibernian (1-0).

Echipa lui Rangers cu Celtic, anunță de Daily Record: McGregor – Tavernier, Goldson, Helander, Barisic – Davis, Kamara – Kent, Aribo, Roofe – Morelos

Rangers și Celtic se vor întâlni sâmbătă, de la ora 14:30. Dacă echipa lui Ianis Hagi se va impune, atunci distanța dintre cele două rivale se va mări la nu mai puțin de 19 puncte. Totuși, Celtic a jucat doar 18 meciuri până acum, spre deosebire de Rangers, care a bifat toate cele 21 de etape.

Sursa: Prosport.ro