Ianis Hagi, prestaţie bună în derby-ul Rangers - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 9:46 PM

Ianis Hagi, prestaţie bună în derby-ul Rangers


  • Rangers FC a câştigat derby-ul „Old Firm”, împotriva lui Celtic, scor 1-0
  • Ianis Hagi a intrat pe teren în repriza a doua
  • Internaţionalul român a primit nota 7,3

Ultimul episod al legendarei confruntări dintre concitadinele Rangers și Celtic a fost tranșat la limită în favoarea echipei lui Ianis Hagi. Românul a fost introdus abia în repriza secundă, fiind notat la final de meci cu 7,3. Rangers are un avans de 19 puncte în fața lui Celtic.

Old Firm este denumirea istoricei confruntări dintre cele mai vechi rivale din fotbalul scoțian, Glasgow Rangers și Celtic Glasgow. Sâmbătă seara, pe Ibrox Stadium, Rangers s-a impus cu 1-0 în fața eternului adversar, într-un meci în care românul Ianis Hagi a fost introdus abia în repriza secundă.

Jucătorii lui Celtic au dominat prima parte a meciului și și-au creat două mari ocazii, portarul Allan McGregor fiind cel care i-a oprit de fiecare dată să deschidă scorul. El avea să fie desemnat și cel mai bun jucător al meciului.

La pauză, Hagi îl înlocuiește pe Roofe și reușește să anime puțin jocul. Echilibrul partidei se răstoarnă în minutul 62, când Nir Bitton primește cartonaș roșu.

Apoi, la o lovitură de colț a gazdelor, Callum McGregor (Celtic) a respins greșit mingea, păcălindu-și propriul portar și făcând cadou golul victoriei pentru Rangers (1-0, min. 70).

Până la final, Rangers a mai expediat un șut puțin peste poartă, reușind să câștige cele trei puncte. Cu acestea, Gerrard & Co se desprind la 19 puncte distanță de Celtic, un avans confortabil, chiar dacă oaspeții de sâmbătă au trei meciuri mai puțin jucate.

Jocul lui Hagi a fost apreciat cu nota 7,3, acesta făcând un joc curat, fără greșeli, având chiar și un șut înspre poartă.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro