Ianis Hagi, elogiat de o legendă a lui Rangers după derby-ul cu Celtic: „A fost starul meciului" - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 1:12 PM

Ianis Hagi, elogiat de o legendă a lui Rangers după derby-ul cu Celtic: „A fost starul meciului”Laudele nu mai contenesc la adresa lui Ianis Hagi, după ce mijlocaşul naţionalei a făcut încă un meci excelent pentru Glasgow Rangers! Şi nu orice meci, ci unul împotriva rivalilor de la Celtic.

Ianis Hagi a fost lăudat de Kris Boyd, fostul mare atacant al naţionalei Scoţiei şi al lui Glasgow! Hagi l-a convins pe Boyd, după ce scoţianul îl critica pe Ianis la începutul sezonului.

A fost primul „Old Firm” din cariera lui Ianis Hagi, aruncat în luptă de Steven Gerrard la pauza partidei! Deşi nu a început jocul ca titular, Ianis a fost printre cei mai buni de pe teren, iar Rangers a obţinut victoria, scor 1-0 după autogolul lui McGregor.

Ianis Hagi, elogiat de Kris Boyd, fostul mare atacant al lui Rangers

„Ianis Hagi a fost probabil ghinionist că nu s-a aflat în formula de start. A fost starul meciului după ce a fost lăsat inițial pe bancă. Românul a făcut diferența în a doua repriză. Intrarea lui pe teren a echilibrat jocul lui Rangers. A fost o după-amiază foarte bună pentru el”, a spus Kris Boyd, cel care are 140 de goluri marcate pentru Rangers, la Sky Sport.

Ianis Hagi s-a remarcat mai ales în minutul 50 al derby-ului cu Celtic, atunci când a fost aproape să înscrie de la marginea careului: balonul a trecut însă puțin pe lângă poartă! 86% a fost procentul de reușită a paselor lui Hagi, și 75% al duelurilor câștigate. A avut și patru recuperări în această partidă, fiind lăudat la final de antrenorul său, Steven Gerrard.

Ianis Hagi, desemnat de BBC al doilea cel mai bun jucător în Rangers – Celtic

BBC l-a desemnat pe Ianis Hagi al doilea cel mai bun jucător al super meciului de sâmbătă, chiar dacă românul a intrat în minutul 46. Conform jurnaliștilor britanici, portarul McGregor a primit nota 8,17, iar Ianis a fost notat cu 7,08.

După victoria cu 1-0, Rangers are acum 19 puncte peste Celtic și este foarte aproape să câștige titlul în Scoția, în condițiile în care n-a pierdut niciun meci până acum.

Sursa: Prosport.ro