vineri 1 ianuarie 12:04 PM

       Abonare la google news

Horoscop WEEKEND 1-3 IANUARIE 2021. Primul weekend din noul an aduce veşti bune


Horoscop WEEKEND 1-3 IANUARIE 2021. Iata horoscopul de weekend 1-3 IANUARIE 2021 scaldat de influente astrale majore.


Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 1-3 IANUARIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
In aceste zile ti-ar prinde bine timp de unul singur, sa iti cureti aerul si spatiul, sa te regenerezi. Energia este inca joasa din cauza unor experiente dintr-un trecut nu prea indepartat. Timp singur si in liniste va crea multa diferenta in bine. In weekend iti vei recapata puterea emotionala si te vei simti mjai bine despre miscarile de urmat. Tine minte ca ai nevoie mereu sa verifici mai intai cum te face sa te simti o actiune, o alegere inainte de a te grabi in orice.

Horoscop WEEKEND 1-3 IANUARIE 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu inca ai anumite aspecte emotionale ce te preocupa sau ar trebui gestionate sufleteste pentru a ajunge la armonie, insa furia ti-ar putea bloca vibratiile bune de iertare. In loc sa lasi alegerile distructive de orice fel sa te domine, alege ca aceste zile sa faci miscare fizica cat de mult poti si sa faci ceva bun pentru trupul tau si conditia ta fizica, asa cum Luna ne sustine. Ceea ce ai vrea sa spui poate parea rece si distant dar conecteaza-te cu inima ta ca sa iti exprimi adevaratele emotii. Nimeni nu ar trebui sa te grabeasca in conversatii pe care nu esti dispus sa le ai, iar tu ar trebui sa fii atent la acest aspect.

Horoscop 2021 Cassandra: Bani, carieră, dragoste. Cine primeşte totul pe tavă!

Horoscop WEEKEND 1-3 IANUARIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Foloseste aceste zile de analiza sufleteasca si bilant. Poate ca ce ti-a adus acest an nu este asa de satisfacator, insa este ceva ce ar trebui pretuit pe termen lung. Experientele nu au fost usoare, dar tu ai trecut si prin lucruri mai grele si stii ca rabdarea si abordarea cu calm spre altii este ceea ce creaza toata diferenta din lume. Dedica timp relatiilor din care simti ca iesi imbogatit la finalul zilei. Exista un rost si un scop superior pentru care oamenii sunt interconectati asa cum sunt.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

Sursa: Romaniatv.net