vineri 1 ianuarie 1:29 PM

       Abonare la google news

Horoscop CHINEZESC 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?


Horoscop CHINEZESC 2021. Incepand din 12 februarie 2021, in zodiacul chinezesc se intra in Anul Bivolului de Metal. Acesta va dura pana in 30 ianuarie 2022, cand va incepe Anul Bivolului de Metal.


In acest an vei simti apasarea resposnabilitatilor. Nu vei avea nici un success fara un effort serios. Incercarile grele si suferintele pe care le aduce acest an vor avea in principal un caracter casnic. Este anul afacerilor si socotelilor familiale si al stabilirii ordinii in casa. Modelele exclusiviste, formele de arta abstracta si noile idei eclatante vor purta amprenta insabibilitatii flegmaticului Bivol, in timp ce politica si diplomatia vor fi tratate cu multa indiferenta. Un an ideal pentru lucruri de rutina si pastrarea intacta a propriilor pareri si idei.

Oricum, fara frivolitati!
In acest an se vor putea culege roadele, dar motto-ul este: „Nu muncesti, nu primesti!”. Nici un barbat nu trebuie sa piarda vremea. Daca esti prea lenes pentru a semana, atunci nimeni nu este vinovat ca nu ai ce culege. Poti descoperi lucruri mari care iti vor atrage atentia, dar si o multime de necesitati care ti se vor parea fara sfarsit. Influenta spontana a Bivolului va fi ca un pocnet de bici deasupra capetelor. Este timpul sa fii mai constiincios, sa renunti la a te mai contra cu autoritatile. Este un an care favorizeaza disciplina, obedienta

Cele mai multe conflicte se vor naste din lipsa de comunicare si din cauza refuzului de a ceda, de a da inapoi. Dar trebuie sa ai rabdare. Totul va fi selectat, decantat si vei primi rasplata pentru efortul sustinut. Atat timp cat faci cee ace trebuie! Nu incerca in acest an scurtaturile, smecheriile. Caci statornicul Bivol nu agreeaza mutarile nonconformiste.

Iata cum se anunta zodiac chinezesc 2021, in anul Bivolului de metal, pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop 2021 Cassandra: Bani, carieră, dragoste. Cine primeşte totul pe tavă!

Horoscop CHINEZESC 2021. Anul Bivolului de metal pentru SOBOLAN
Un an bun si fericit. Castigurile nu vor fi extraordinar de mari, insa va fi un an stralucitor si fericit pentru familie si vei beneficia, indirect, de norocul altora. Te poti confrunta cu mai multe responsabilitati in sfera profesionala si te poti simti mai aglomerat decat de obicei.

Horoscop CHINEZESC 2021. Anul Bivolului de metal pentru BIVOL
Un an bun, desi planurile tale pot suferi amanari din cauza unor mici dificultati aparute ca din senin. Un an favorabil casatoriei si prieteniilor, asociatiilor, parteneriatelor. Pot aparea copii noi in familie sau dedici mai mult timp copiilor actuali. Se anunta si o calatorie surpriza, la care nu te-ai fi asteptat in acest an.

Horoscop CHINEZESC 2021. Anul Bivolului de metal pentru TIGRU
Un an amestecat. Pot exista certuri si neintelegeri, cauzate de ego si incapatanare. Te poti simti frustrate pentru ca esti impiedicat in drumul tau de cineva cu o autoritate mai mare. Sfatul cel mai intelept este sa-ti stapanesti mania in acest an. Necazurile se pot finaliza mult mai repede daca reusesti acest lucru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Sursa: Romaniatv.net