luni 23 ianuarie 12:05 PM

       Abonare la google news

Horoscop carieră 23 – 29 ianuarie 2023. Cine sunt nativii care primesc oportunități la locul de muncă


Horoscopul carierei pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Se anunță o săptămână cu schimbări majore pentru unii nativi, la locul de muncă. Iată previziunile complete, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 


Berbec – Soluții noi și ingenioase!

Ușurința și încrederea cu care cooperezi dar și disponibilitatea de a-i susține pe ceilalți te ajută să-ți atingi obiectivele. În weekend interacțiunea cu o anumită persoană vine cu noi idei, soluții sau perspective de natură profesională pe care le găsești incitante și stimulatoare deoarece te ajută să realizezi că poți valorifica un talent sau o aptitudine nativă într-un mod avantajos și profitabil.

Taur – Aptitudinile tale sunt apreciate!

Experiența și aptitudinile dobândite până acum îți dau ocazia să te remarci din punct de vedere profesional. De asemenea, poți veni cu o inițiativă sau cu o strategie nouă de rezolvare a unei situații care este apreciată. În weekend în schimb situația poate să se tensioneze un pic iar tu tinzi să fii destul de direct și tranșant în atitudine dacă tu consideri că cineva își manifestă autoritatea asupra ta într-un mod nepotrivit.

Gemeni – Amplificarea vizibilității!

Intrarea lui Venus în Pești de vineri te favorizează activând sectorul profesional, imaginea și rolul tău în societate. Vei fi susținut în următoarea perioadă în a-ți amplifica vizibilitatea, în a-ți exprima talentul sau creativitatea dar și în a-ți lărgi sfera de influență prin noi cunoștințe. Domeniile de activitate care vizează partea de estetică, frumusețe, modă, artă, design interior, creativitate, cosmetică se vor bucura de mai multă vizibilitate și te vor avantaja.

Rac – Flexibilitate și cooperare!

Ești determinat să schimbi strategia sau o anumită abordare în modul în care interacționezi pe plan profesional. Mai multă flexibilitate și cooperare vor facilita și chiar armoniza relațiile dintre tine și ceilalți, poate fi un coleg, colaborator sau clienții în general dacă lucrezi într-un astfel de domeniu. În același timp vei căuta să-ți păstrezi fermitatea și spiritul de inițiativă mai ales atunci când ești pus în situația de a-i susține sau mobiliza pe ceilalți.

Leu – Conexiuni sau alianțe norocoase!

Dacă o relație de colaborare sau de parteneriat nu este una foarte stabilă sau nu ești mulțumit de modul în care ești recompensat sau apreciat pentru munca ta, în weekend această situație va deveni evidentă îndemnându-te să iei o decizie în acest sens. Partea bună este că noile conexiuni sau alianțe pe care ai norocul să le realizezi pe parcursul săptămânii sunt exact ce trebuie pentru a te asigura că mergi în direcția potrivită pentru tine.

Fecioara – Eficiența și randamentul tău sunt recompensate!

Eficiență și randamentul de care dai dovadă în munca pe care o depui sunt apreciate și recompensate. Este o săptămână care te favorizează profesional iar interacțiunea cu persoanele în autoritate te mobilizează și-ți amplifică încrederea în tine. În weekend, în cazul în care te confrunți cu unele probleme tehnice sau adminstrative care se ivesc pe neașteptate, cu cât vei fi mai deschis către soluții și metode noi cu atât poți rezolva mai ușor problema.

Balanța – Clarificarea unor aspecte!

De luni seara până miercuri seara, ești super ocupat cu unele sarcini sau responsabilități profesionale însă ești foarte mulțumit de rezultat. De asemenea dacă vreunul dintre colegi are nevoie de tine, ești mai mult decât dispus să ajuți cu tot ce poți. De joi, te focusezi pe a crea colaborări cât mai eficiente posibil care să te susțină în a-ți atinge scopurile. În weekend realizezi că sunt totuși unele schimbări pe care vrei să le faci vis-a vis de munca ta, trebuie doar să te mobilizezi.

Scorpion – Practic și metodic în abordare!

Ești foarte practic și chiar metodic în stilul în care rezolvi unele chestiuni profesionale, fapt care atrage rezultatele spontane. Mai mult decât atât preiei inițiativa rezolvării unor situații fără să stai prea mult pe gânduri deoarece ești sigur că poți gestiona totul cu succes reușind în același timp să mobilizezi și echipa pe care o ai în subordine. În weekend poți întâmpina unele probleme de natură juridică.

Săgetător – Interacțiuni utile și fructuoase!

Modul inteligent, plăcut și eficient cu care inițiezi unele conversații te ajută în a crea relații noi sau alianțe utile și fructuoase. Unele dintre ele se pot dovedi chiar norocoase. S-ar putea să nu fie tocmai cel mai liniștit weekend de până acum deoarece se pot ivi unele chestiuni neașteptate legate de muncă ce vor necesita o rezolvare urgentă însă vei îmbina într-un mod reușit ingeniozitatea cu spiritul practic.

Capricorn – Inspirație, imaginație, viziune!

Modul de lucru în această săptămână este proactiv și centrat pe obținerea rezultatelor scontate. Lucrezi de o manieră destul de independentă și asertivă, nu pare să ai nevoie de sprijinul nimănui însă te poți oferi să-i mobilizezi la nevoie pe cei de lângă tine sau persoanele aflate în subordine. Odată cu intrarea lui Venus în Pești de vineri, ești ajutat în a-ți șlefui abilitățile de comunicare și negociere. Inspirație, imaginație, viziune, acestea vor fi cuvintele cheie.

Vărsător – Încrezător în strategia sau ideile tale!

Dacă ai unele soluții sau idei noi care pot îmbunătăți calitatea unor proiecte de natură profesională, nu vei ezita să le prezinți într-un mod cât mai eficient și sigur pe tine și nu înainte de a te fi asigurat că te-ai documentat într-un mod cât mai riguros. În weekend, dacă apar unele chestiuni neprevăzute, poate o defecțiune tehnică sau un coleg întâmpină o problemă, vei rezolva situația într-un mod ingenios.

Pești – Rezultate avantajoase!

Unele direcții sau proiecte de natură profesională în care ai investit până acum și pentru care ai sacrificat posibil destul de mult timp, muncă și resurse încep să -și arate rezultatele, fapt care te încântă și-ți amplifică încrederea în tine. Joi și vineri vor fi zile în care vei deveni mult mai asertiv și mai dornic în exprimarea propriilor idei sau viziuni, sau dacă lucrezi într-un domeniu în care imaginea este importantă, îi poți surprinde pe ceilalți cu o nouă strategie care te pune în valoare.

(CITEȘTE ȘI: Zodiac Chinezesc 2023. Începe anul Iepurelui | Cum vor fi afectate zodiile)

Cancan.ro