luni 23 ianuarie 9:05 AM

       Abonare la google news

Horoscop bani și finanțe 23


Horoscopul banilor pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la cheltuieli. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:


Berbec – Cheltuieli neplanificate!

Încearcă să rămâi realist în modul în care îți gestionezi banii chiar dacă unele prietenii sau cauze în care ești implicat sunt importante pentru tine. În weekend unele proiecte pot lua o întorsătură neașteptată. Dacă ți-ai stabilit un anumit buget, va fi greu să te ții de el din cauza unor cheltuieli neplanificate, însă poți veni cu o soluție super ingenioasă de eficientizare a costurilor. O discuție cu cineva se poate dovedi avantajoasă.

Taur – Planul financiar este favorizat!

O săptămână în care planul financiar este favorizat. Negocierile cu anumite persoane decurg într-un mod care te avantajează iar inițiativa de care dai dovadă în eficientizarea unor costuri se bucură de un feedback pozitiv din partea șefilor. În weekend faci unele achiziții online pe care le-ai planificat de ceva timp și pe care ai avut timp să le studiezi cu atenție. Ești atras de orice este nou și diferit ca și tehnologie sau cunoaștere.

Gemeni – Generozitate și atenție!

Te poți arăta mai generos și mai atent la nevoile celorlalți, mai ales a celor neajutorați. În weekend, un schimb de idei cu cineva te poate provoca un pic deoarece nu te simți apreciat sau recompensat la justa valoare, însă depinde de tine cât credit dai acestei persoane. Sau dimpotrivă, această experiență te poate ajuta indirect să realizezi că meriți mai mult, deschizându-ți noi orizonturi sau oportunități.

Rac – Abordare realistă dar flexibilă!

Ai determinarea și voința necesară să faci unele schimbări sau reevaluări. În weekend poți realiza că unele proiecte în care ai investit până acum nu sunt atât de eficiente sau productive cum ai fi crezut, fapt care va necesita din partea ta să te reorientezi. Sau poate descoperi că nu poți miza pe sinceritatea sau angajamentul unui asociat de business. Indiferent de caz, ți se recomandă o gestionare cât mai realistă a planului financiar dar deschisă la noi posibilități.

Leu – Perspective financiare pozitive!

Ești plin de idei sau soluții care mai de care mai ingenioase pentru a-ți îmbunătăți situația financiară iar partea bună este că sunt practice și realizabile, numai bune pentru a fi puse în practică. Venus, planeta plăcerii și a finanțelor intră vineri în Pești activând sectorul afacerilor, al investițiilor și al câștigurilor prin intermediul unui parteneriat deci vestea bună este că în următoarea perioadă te poți bucura de unele câștiguri materiale.

Fecioara – Beneficii materiale!

O săptămână în care poți avea unele beneficii materiale sau unele câștiguri, comisioane sau bonusuri pentru eficiență și randamentul de care dai dovadă. Dacă lucrezi într-un domeniu în care ai de atins un anume target pentru a fi recompensat, cu siguranță ești primul care se bucură de el. În următoarea perioadă cât și cum câștigi va depinde în mare măsură de calitatea și modul în care cooperezi sau colaborezi.

Balanța – Clarificarea unei situații financiare!

Ești destul de echilibrat cu modul în care îți gestionezi banii săptămâna aceasta însă destul de ferm și hotărât dacă te decizi să investești bani într-un curs care ține de propria creștere sau dezvoltare. În weekend poți realiza că nu ești mulțumit de modul în care ești recompensat financiar pentru unele proiecte în care ești implicat, fapt care te va determina să iei unele măsuri pentru remedierea situației. De asemenea, evită speculațiile financiare, jocurile de noroc sau acțiunile cu un grad mare de risc pentru a evita posibile pierderi.

Scorpion – Ești practic și eficient!

Eficiența și spiritul practic de care dai dovadă în modul în care îți gestionezi resursele atrag rezultate optime. Dacă negociezi sau te informezi cu atenție în privința unor investiții sau achiziții pe care intenționezi să le faci în propriul cămin, ai șanse mari să obții unele oferte extrem de avantajoase. Unele cunoștințe sau relații se pot dovedi profitabile.

Săgetător – Soluții de mediere „win – win”!

Dacă ai de făcut o cercetare de piață sau de purtat unele negocieri, ești flexibil și deschis la tot felul de idei și soluții noi. În același timp cauți variante în care ambii parteneri să aibă de câștigat, fapt care îți facilitează interacțiunea. În weekend te poți confrunta cu unele defecțiuni tehnice, logistice sau pur și simplu ți se strică un aparat electrocasnic pe care îl aveai mai demult, fapt care poate antrena unele cheltuieli pe care nu le aveai în plan pentru rezolvarea problemei.

Capricorn – Dispus să-ți asumi unele riscuri!

Pe cât ești de hotărât să faci unele schimbări pe atât ești de dispus să riști cu unele investiții, iar o parte dintre ele pot ține de cămin sau familie. Ceva ce vrei să încerci demult, poate să fie un lucru, o activitate sau o experiență nouă poate deveni subiect de discuție în weekend deoarece perspectivele financiare în relația de cuplu nu coincid. Indiferent de alegerea făcută, asigură-te că nu-ți asumi unele riscuri inutile și că ești precaut în gestionarea banilor.

Vărsător – Unele talente pot deveni profitabile!

Ești printre zodiile avantajate la capitolul financiar întrucât Venus, planeta iubirii dar și a finanțelor intră vineri în Pești activând în cazul tău sectorul banilor obținuți din salariu sau talente personale. Chiar dacă poate antrena și unele cheltuieli mai mari în următoarea perioadă, per ansamblu îți va amplifica dorința de a-ți îmbunătăți situația financiară sau de a-ți înmulți sursele de venit. O aptitudine sau un talent personal se poate dovedi profitabil. Confortul devine important!

Pești – Investiții în propria imagine!

Unele propuneri, negocieri sau investiții se pot dovedi de-a dreptul avantajoase. Dacă vrei să modifici sau să schimbi ceva în propriul cămin, ai resursele necesare. Odată cu intrarea lui Venus în propriul tău semn de vineri, o parte din investițiile pe care le vei face vor fi în tine și în îmbunătățirea sau schimbarea propriei imagini. Poate decizi să -ți schimbi stilul vestimentar, să încerci o nouă coafură sau să te înscrii la un curs care te ajută să dobândești noi skill-uri sau aptitudini.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop dragoste 23 – 29 ianuarie 2023. Zodia care va fi favorizată la capitolul iubirii)

 

Cancan.ro