Horoscop 4-10 ianuarie 2021. Planeta Venus aduce conjuncturi favorabile - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 11:36 AM

Horoscop 4-10 ianuarie 2021. Planeta Venus aduce conjuncturi favorabileHoroscop 4-10 ianuarie 2021. Ce sectoare de viaţă pot fi influenţate în bine sau în rău de tranzitul planetei Venus, până la finalul lunii ianuarie, aflaţi de la astrologul România TV, Adrian Bunea, care are şi un sfat: „Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui, dar numai dacă se desparte de egoism„.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Berbec

Ai parte de conjuncturi favorabile la locul de muncă şi acasă în cadrul familiei, iar dacă ai de susţinut examene poţi fi avantajat. Toate aceste lucruri benefice sunt o răşplată pentru faptele tale bune din trecut, dar pentru faptele tale rele, te poţi confrunta cu situaţii neplăcute în cadrul ieşirilor la distracţie sau în timpul unor scurte deplasări turistice.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Taur

Este o perioadă favorabilă pentru distracţie şi te poţi bucura de tot ce îţi face plăcere, toată lumea te încurajează şi beneficiezi de susţinere materială din partea unor persoane, pentru a te distra şi a te simţi bine. Totuşi ar fi de evitat deplasările turistice în străinătate sau distracţia acasă deoarece nu vei avea momente prea plăcute.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Gemeni

În strânsă colaborare cu partenerul de viaţă te ocupi de îmbunătăţiri în cadrul căminului familial şi profitaţi din plin de banii puşi deoparte pentru a face achiziţii utile în casă. Totuşi nu ar trebui să încerci să rezolvi problemele din casă de unul singur şi ar fi bine să eviţi cu desăvârşire orice împrumut pentru cheltuielile necesare.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Rac

Poţi primi o veste bună despre o conjunctură favorabilă de care vei beneficia în viitor, iar totul este o compensaţie indirectă pentru fapte bune pe care le-ai făcut în trecut. Mai poţi afla ceva de bine legat de obţinerea unui împrumut. În cazul nefavorabil poţi primi o veste rea despre venituri şi cheltuieli legate de partenerul de viaţă.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Leu

Suma veniturilor obţinute prin forţele tale proprii poate înregistra o creştere, copiii tăi şi partenerul de viaţă te pot ajuta indirect să dobândeşti noi câştiguri prin muncă. Totuşi dacă te vei lăsa prins într-un conflict cu colegii sau cu şefii tăi de la locul de muncă, veniturile tale financiare pot fi afectate, dacă nu renunţi la orgoliul tău.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Fecioară

Beneficiezi de o stare bună şi un surplus de energie totul din cauza unor conjuncturi favorabile care apar acasă şi de care profită toată familia, sau din cauza unor momente bune pe care le ai în activitatea ta din care îţi câştigi existenţa. Totuşi starea ta de sănătate poate fi afectată în urma unor episoade de distracţie.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Balanţă

Este o perioadă în care poţi simţi pe propria piele consecinţe ale faptelor bune sau rele din vieţile tale anterioare. Astfel te poţi simţi bine în cadrul deplasărilor turistice cu excepţia celor din afara ţării, iar toată lumea te respectă şi te apreciază. În schimb poţi trece prin momente nefavorabile acasă sau la locul de muncă.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Scorpion

Câştigurile realizate în ultima perioadă şi susţinerea pe care o ai din partea familiei te fac să devii mai bun în plan profesional şi este posibil să ai un progres în activitatea de la locul tău de muncă. Totuşi în cazul în care doreşti să obţii un credit şi nu reuşeşti, interesul tău pentru muncă scade, iar situaţia ta profesională se poate înrăutăţi.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Săgetător

Toată lumea te priveşte cu admiraţie din cauza situaţiei tale materiale, intrarea în posesia ta a unor bunuri sau valori meritate de drept dar obţinute fără efort, naşte chiar sentimente de invidie. În schimb nu vei fi prea bine văzut dacă situaţia ta financiară se înrăutăţeşte din cauza partenerului de viaţă şi al unor cheltuieli cam mari.

Horoscop săptămânal4-10 ianuarie 2021 Capricorn

Acumulările materiale, situaţia ta financiară stabilă şi o bună relaţie cu partenerul te ajută să-ţi înţelegi mai bine drumul în viaţă şi destinul şi te pot face cumva mai înţelept. În schimb dacă vei fi implicat cu voia ta într-un conflict al orgoliilor, te vei îndepărta de planul tău de destin şi te vei întreba multă vreme, unde ai greşit.

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Vărsător

Clarificarea unei situaţii conflictuale în care ai fost implicat la locul tău de muncă îţi aduce un câştig bănesc sau ţi se compensează o pierdere suferită în urma diferendului. În schimb, în cazul negativ un ajutor material pe care te bazai, din partea partenerului de viaţă sau al copiilor tăi, din cauze inexplicabile, nu mai ajunge la tine

Horoscop 4-10 ianuarie 2021 Peşti

Relaţia de cuplu poate merge mai bine, parcă din cauza unei intervenţii divine, unele forţe nevăzute fac ca lucrurile importante pentru relaţie să meargă bine. Totodată respectul de care te bucuri din partea cunoscuţilor întăreşte legătura. Totuşi implicarea ta într-un conflict la locul de muncă poate aduce vrajbă în relaţie.

Acestea sunt previziunile privind influenţa planetei Venus până la finalul lunii ianuarie. Vă mulţumesc că aţi fost alături de noi, rămâneţi în continuare împreună cu ROMÂNIA TV. Astrologul Adrian Bunea poate fi urmărit și pe pagina personală de facebook AdiBunAstrolog.

Sursa: Romaniatv.net